Chat with us, powered by LiveChat
top of page

Bli med på Inspiros
Marketing Akselerator-program

På 3 måneder skal vi rigge opp businessen din for videre vekst ved å bygge en "salgsmaskin" som pumper inn nye kunder og leads 24/7 -- på autopilot.

A418E3E3-AA01-4E20-999E-681CCC29D4F5.jpeg

Kjære gründer,

Tanken om å starte opp et akselerator-program for de ambisiøse gründere har stått på agendaen i over 2 år, men nå har tiden kommet for å ta action.

Dels vil jeg kjøre i gang dette fordi jeg føler jeg har så mye å lære bort etter selv å ha vært gjennom reisen fra 0 til 30 millioner i årlig omsetning med Inspiro + en utmerkelse som Gaselle-bedrift. 

 

Og dels vil jeg gjøre det fordi vi har fått så mange forespørsler fra våre kunder og studenter som ønsker videre hjelp fra Inspiro til å ta businessen til neste nivå.

Hvis du føler deg stuck og ikke helt vet hva du skal gjøre for å ta businessen din til neste nivå, så er dette midt i blinken for deg.

Inspiro Academy sitt første akselerator-program lanseres disse dager og jeg kommer personlig til å lede programmet fra start til slutt.

For de av dere som kjenner meg, så vet dere at mitt hovedfokus alltid er å skape resultater. Resultater i form av flere kunder og større inntekt. 

Og dette programmet blir ikke noe unntak. Målet for programmet vil være marketing, marketing og marketing, og du skal bygge opp en "salgstrakt" etter Inspiro-modellen. 

En metode som gir oss 150-200 kundemøter og 1500 leads HVER ENESTE MÅNED. 
 

I løpet av 3 måneder vil jeg guide deg gjennom hele prosessen for å rigget opp din salgsmaskin som sørger for at du når målene dine, enten det er:

 

 • … å selge flere kursplasser

 • … å få flere coaching klienter

 • … å få flere kundemøter

 • ….å få flere abonnenter til medlemstjenesten din

 • ...å få et hav av varme leads til selgerne

 • … eller noe annet

Programmet starter med at DU og JEG kjører et Zoom møte for å definere ditt mål og så lager vi en plan som du skal følge i løpet av de 3 månedene.

Hvordan er programmet lagt opp?

 

Det vil foregå slik (med forbehold om endringer):

 

 1. Oppstartswebinar avholdes 14. desember kl 12.00 - her får du en hjemmeoppgave for juleferien

 2. Deretter starter programmet for fullt med et kick-off webinar den 11. januar 2022.

 3. De neste to dagene (12-13. januar) vil jeg avholde 1-1 samtaler med hver av dere. Da skal vi lage en plan for de 3 månedene basert på dine målsetninger. 

 4. I løpet av programmet vil du få 2 ytterligere 1-1 samtaler med meg (til sammen 3 stk). Dette for at jeg kan holde deg i ørene og sørge for at du er on track hele veien til mål.

 5. Det vil også bli løpende undervisning i form av videoer og webinarer ca annenhver uke. Her vil du ta i bruk det du lærer for å få bygget opp din salgsmaskin steg-for-steg.

 6. Vi skal også ha et dedikert webinar der jeg tar deg med behind-the-scenes og viser deg våre egne trakter og kampanjer. Her vil du få verdifull innsikt i Inspiros verden!

 7. Mot slutten av programmet når salgsmaskinen din er klar skal vi skifte fokus til annonsering.

 8. Du vil få opplæring i annonsering på Facebook/Instagram, YouTube og LinkedIn + tips og triks til hvordan generere organisk trafikk.

 

MERK: Dette er piloten på programmet, så alt er ikke risset i stein helt enda. Vær derfor klar over at det kan komme noen endringer underveis, ettersom jeg ser hvilke behov som oppstår.

En videohilsen fra Spania

Jeg laget en kort video til deg. Se den før du leser videre.

Hva får du ut av de 3 månedene?

 

Som sagt så skal vi jobbe veldig konkret med å bygge opp en salgsmaskin for bedriften din, som vil pumpe inn kunder og leads i lang tid framover, og som gjør at du kan bruke langt mindre tid på markedsføringsaktiviteter.

 

En slik salgsmaskin kan bestå av:

 • En kundemagnet - dette blir inngangsporten til trakta

 • En e-post oppfølgingssekvens - for å hanke inn kunder som trenger tid på seg til kjøpe

 • En landingsside - der folk legger igjen navn, mail og evt. telefonnummer for å få tilsendt din kundemagnet. Du skal få landingsside-malen vi bruker internt i Inspiro for å spare deg for masse tid og feil.

 • En takkeside - her ligger det store muligheter! De færreste vet at den kan brukes til å skape konverteringer. Du vil få minst én AHA-opplevelse her.

 • En teaser video - denne videoen skal ligge på takkesiden din og sørger for å konvertere folk tidlig i kundereisen. Et veldig taktisk markedsføringsvåpen som alle bør ha i trakta si! Du får manus og hjelp til hvordan du skal få spilt den inn. Du trenger ikke være på kamera.

 • Pluss pluss...

 

Når salgsmaskinen din er ferdig er det på tide å sende trafikk dit. Derfor skal du i siste fase lære følgende:

 

 • Annonsering på YouTube

 • Annonsering på Facebook/Instagram

 • Annonsering på LinkedIn

 • Tips til hvordan kickstarte maskinen med gratis trafikk

 

Målet mitt er at du skal få igjen minst 10x av investeringen din i løpet av 2022.

Hva er kravet for å delta?

 

Dette programmet passer ikke for alle. For at du skal få mest mulig ut av det er det viktig at du oppfyller disse kravene:

 • Du har allerede noe å selge. Enten kurs, coaching, consulting, rådgivning, software eller annet

 • Du har grunnleggende teknisk forståelse og lærer fort nye programmer (med andre ord må du ikke være helt grønn)

 • Du er dedikert og villig til å gjøre jobben som må til.

Hva er investeringen?

Melder du deg på før 13. desember vil prisen være kr 49.900 (kan deles opp). Altså en early-bird pris. 

 

Etter dette vil prisen være 59.900. 

 

MERK: Jeg vil kun ha med de jeg vet jeg kan hjelpe, så jeg kommer til å være selektiv med hvem jeg sier ja til. Vi finner ut i samtalen om vi er en god match.

 

MERK: Det blir begrenset med plasser i denne piloten. 

Klar for å joine?

 

Hvis du nå tenker "JA! Jeg er klar for å gasse på i 2022 og vil ta i bruk Inspiro's hemmeligheter for å ta bedriften min til neste nivå", så kan du booke en avklaringssamtale med meg direkte.

 

I denne samtalen finner vi ut om dette programmet er en god match for deg og du får mulighet til å stille meg spørsmål før du bestemmer deg for om du vil være med eller ikke.

MERK: Dette er en investering du kommer til å få 10x igjen for dersom du blir med og legger inn innsatsen som skal til for å få laget din salgsmaskin. Ser fram til å jobbe med deg fra januar!

Roy red.jpg

Varm hilsen fra

Roy Moss

Gründer av Inspiro Academy

"Fortune Favours the Bold"

Academy-Logo-Ny-Sort.png
gaselle-web.png
bottom of page