Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeSiri Joli

Artroseskole på nettet - Elisabeth har lykkes med drømmen sin!

Oppdatert: 12. sep. 2023

Elisabeth Andersen er fysioterapeut med spesialkompetanse på leddsykdommen artrose og har laget artroseskole på nettet. Til nå har hun allerede hjulpet mer enn 100 personer som har fullført hovedkurset til en bedre hverdag via nettet!

Nettkurset hennes Helsefysios Artroseskole hjelper personer med artrose i hofte eller kne til en bedre hverdag.. Hun har bygd opp et nettkurs etter Inspiro metoden og har nå en velprøvd steg-for-steg metode med enkle triks om hvordan du demper smertene som holder deg tilbake.


Elisabeth kombinerer studie og eget nettkurs


Hun planlegger dagene godt og jobber strukturert, noe hun har erfart gir god forutsigbarhet og evne til å sjonglere flere roller.


- Selv om jeg har hatt full jobb mens jeg utviklet kurset og etter lansering, har det likevel gitt meg mer frihet, sier Elisabeth.


-Jeg studerer nå på fulltid, men tror jeg en dag vil kunne leve godt av kun nettkurs hvis jeg vil!

-Sannsynligvis fortsetter jeg nok å jobbe i klinikken på deltid, for jeg synes det er både givende og interessant, Men jeg synes jo det er veldig gøy å være nettkursleder. Det er givende og veldig moro. Jeg merker at jeg har stor innvirkning på andre menneskers liv og jeg elsker å hjelpe andre som fysioterapeut. Med nettkurset mitt får jeg hjulpet mange flere personer ettersom jeg kan nå ut til folk i hele landet!

Elisabeth har også fått medieoppmerksomhet! En av kursdeltakerne hennes opplevde bedret livskvalitet og det kom i Drammens Tidende, les artikkelen om Svein som trodde han måtte slutte med å gå tur (krever abonnement).


Hjelpen fra Inspiro sitt Suksess med Nettkurs var avgjørende

-Jeg lærte masse gjennom Inspiro sitt kurs! Jeg var helt blank på hvordan jeg kunne lage nettkurs før jeg tok Suksess med nettkurs. Jeg syntes det var vanskelig å finne balansen mellom hvor mye jeg skulle gi vekk gratis, men med litt prøving og feiling, samt gode råd fra Inspiros kursmentorer fant jeg en god balanse og hadde en lærerik opplevelse. Inspiro metoden for oppbygging, innhold og tekst og ikke minst hvordan holde kurs over tid, er noe jeg virkelig har hatt nytte og glede av. Jeg har også lært mye om markedsføring og om hvordan man kan jobbe online og identifisering av målgruppen min.


Med god hjelp fra kurset til Inspiro klarte Elisabeth å utvikle kurset sitt uten å gjøre noen store feil. Så til deg som lurer på om du skal lage nettkurs har hun dette tipset:


- Følg rådene du får i kurset, selv om det kanskje virker litt uvant eller du tenker annerledes. Inspiro vet hva de gjør og det fungerer!


Bygg liste og hent gode tilbakemeldinger!

Elisabeth har hatt så mange som 7500 som har fått hjelp enten via gratis mini-kurs, gratis treningsvideoer eller gratis e-bok om artrose. Hun understreker Viktigheten av å bygge liste. Hun forteller at oppskriften fra Inspiro for hvordan hun skulle lage - lansere og drifte eget kurs gjorde at hun satset, selv om hun hadde en fulltidsstilling som fysioterapeut, en jobb hun elsker.

- Jeg har jo troen på meg selv og det jeg underviser i, og jeg har mange fornøyde kursdeltakere, sier hun.Nettkurset til Elisabeth er godt tilpasset målgruppen og inneholder fem moduler med video- og tekstleksjoner, treningsvideoer, treningsprogram tilpasset alle nivåer, samt råd om kosthold. Som kursmentor holder Elisabeth også månedlige spørretimer, drifter en lukket gruppe på Facebook og benytter også Simplero appen til kurset slik at kursdeltakerne kan følge nettkurset via mobile enheter uansett hvor de er.


Elisabeth har fulgt oppskriften fra Inspiro og blant annet hentet kundeutsagn fra fornøyde kursdeltakere. Her er et par eksempler:


«Smertene er mye mindre, nesten helt borte. Bevegeligheten og balansen er svært mye bedre. Jeg har nesten full funksjon og går like mange turer nå som før, og har følelsen av å være frisk og ikke syk. Livskvaliteten er også sterkt forbedret! Jeg vil absolutt anbefale Helsefysios Artroseskole! Det har gitt meg forståelse av hva plagene er og vært motiverende for å trene og ha en bedre kosthold. Kurset har betydd svært mye.» - Svein Beksrud (70)


«Etter kurset har jeg er blitt mye gladere. Jeg har mindre smerter og er mye sterkere. Konkret har jeg nådd mange mål. Jeg går lett opp trappa uten å holde meg, før trakk jeg meg opp på rekkverket. Det er nesten så jeg ikke kan tro det er sant!» - Inger Lise Asmundsen (67)


Ikke vær redd, bare start eventyret!

Elisabeth har selv erfart at det å hoppe i det har svart seg.


-Ja, det vil være utfordrende og slitsom til tider, men det er verdt det. Følg rådene du får her, så går det bra, sier hun.


Ved å jobbe jevnt og trutt og med konkrete mål, har Elisabeth lykkes med nettkurset sitt og hennes råd er basert på hennes egen, verdifulle erfaring og er helt på linje med våre egne:


- Ha stå-på-vilje, forstå at det vil ta litt tid å virkelig lykkes, men ikke gi deg!


Hun legger til at det å være åpen for å lære, være ydmyk og nysgjerrig er også viktig, siden det er et stort kurs og mye å sette seg inn i.


-Jeg hadde nok ikke klart å lage nettkurs uten hjelpen fra Inspiro. Det er utrolig mye å sette seg inn i og uten hjelp fra kursmentorene hadde det vært veldig vanskelig og ikke minst tidkrevende.

Elisabeth har satt seg tydelige målsetninger

I dag går det veldig bra for Elisabeth som har jobbet fullt - og litt til - ved siden av å lage kurs hele veien.

-Jeg gleder meg til etter hvert å kunne jobbe deltid og bruke resten av tiden på å videreutvikle kurset mitt, sier hun.- Målet mitt er å ha et overskudd på en million kroner en dag. Jeg skal fortsette å bygge liste, lære mer om markedsføring og jeg ønsker etter hvert å lage flere kurs.

Jeg videreutvikler stadig kurset mitt og prøver hele tiden å gjøre det bedre med rådene jeg har fått fra Inspiro.

Elisabeth deler generøst sine råd og veiledning i sine gratis kanaler, her er link til treningsvideoer som hjelper deg med artrose i hofte eller kne til å komme i gang. Bruk trening som medisin: https://www.helsefysio.no/gratis-treningsvideoer


Hun har også en gratis e-bok: https://www.helsefysio.no/e-bok-om-artrose


Vi ønsker Elisabeth lykke til videre som nettkursleder og kursmentor!


Vil du gjøre som Elisabeth? Skape et nettkurs basert på din kunnskap?

Da anbefaler vi deg å ta en prat med vår dyktige kursrådgiver Lars Furu, som kan hjelpe deg i gang, og jobbe fram en plan for hvordan du kan lykkes med ditt nettkurs.
Comments


bottom of page