Inspiro Group AS © 2015-2020  -  Hausmanns gate 16, 0182 Oslo  -  Tlf 4000 1512  -  team@inspiro.no

  • Anne Bente Hauge

Camilla laget nettkurs i barselpermisjon

Oppdatert: mars 18

Før Camilla Aase kom i kontakt med Inspiro Academy hadde hun ikke tenkt på muligheten til å lage nettkurs, men i løpet av en samtale med vår rådgiver fikk hun ideen som forandret livet hennes! Med hjelp fra Inspiro laget hun et online spanskkurs, og etter 6 måneder hadde hun 65 personer på kurs og kr 200 000 på bankkontoen. Camilla hadde laget sin egen drømmejobben og det var bare starten på noe større!

Camilla har alltid drømt om å jobbe på nett. Hun ønsket å være fri til å jobbe når og hvor hun selv ville og jobbe for seg selv, være sin egen sjef.


Etter å ha bodd i utlandet i mer enn 9 år flyttet Camilla i 2017 hjem til Egersund. Hun var gravid og ønsket å starte familielivet hjemme i Norge sammen med sin meksikanske samboer. Sommeren 2017 ble hun mor for første gang og høsten 2017 hadde hun en telefonsamtale som ville forandre hennes liv.

10 måneder etter sin første lansering kunne Camilla leve av sitt nettkurs! Hun hadde skapt sin egen arbeidsplass.

Alt startet med at Camilla fikk en melding på LinkedIn fra Carl i Inspiro Academy.


- Da jeg ble kontaktet av Carl skal jeg helt ærlig si at jeg ikke hadde hørt om Inspiro, sier hun.

- Men jeg tok likevel imot tilbudet om en gratis rådgivningssamtale. Da vi begynte å prate sammen skjønte jeg ikke hvilken nytte jeg skulle ha av å ta kurset deres. Ikke skjønte jeg hva jeg kunne lage nettkurs i heller. Forstod rett å slett ikke helt hvorfor han ringte. Men gjett om jeg er glad for at han gjorde det! =)


I løpet av samtalen fikk Camilla hjelp til å se hvilke muligheter hun hadde i forhold til å lage sitt eget nettkurs. Carl fikk henne til å se mulighetene sine ut over formell og akademisk kompetanse og over til hva hun selv brente for. Ikke minst det faktum at hun var ekspert på noe mange nordmenn ønsker å lære - nemlig spansk.

Etter 1 år i Spania og 8 års i Mexico hadde hun opparbeidet seg spanskkunnskaper de fleste av oss nordmenn bare kan drømme om.


- Jeg har alltid hatt en stor drøm om å drive for meg selv, og ikke minst en drøm om å jobbe fra hvor som helst i verden, så når ideen om spanskkurs kom fram – da var det bare å slå til på tilbud om kurs hos Inspiro, sier hun.


Samme dagen var Camilla i gang med å skape sitt eget nettkurs etter oppskriften hun fikk i kurset Suksess med nettkurs. Og gjett om det var en god investering?


Camilla tjente 200 000 på første kurslansering


Allerede på første kursrunde tjente hun 200 000 kroner på nettkurset hun ikke engang hadde tenkt på at hun kunne lage 6 måneder tidligere.


- Med vanvittig god hjelp fra alle i Inspiro-teamet lanserte jeg mitt første nettkurs 6 måneder etter at jeg startet på Suksess med nettkurs, sier Camilla.

- Jeg brukte barselpermisjonen min til å jobbe med kurset og arbeidet strukturert og målrettet. Spesielt med en liten baby som krever sitt var det viktig for meg å bruke ledig kapasitet effektivt og det ble derfor mye jobbing tidlig på morgenen og sent på kvelden.


Spanskkurs på nett ble en suksess


Camilla brukte god tid på å lage et godt gratiskurs, da hun ønsket å vise folk at spanskopplæring ikke trenger å være vanskelig. Hun har ingen formell lærerkompetanse eller spanskutdanning, men etter å ha bodd 9 år i spansktalende land kunne hun mer om spansk dagligtale enn de fleste akademikere lærer på universitetet.


- Jeg ønsket å lære bort spansk med metoder som jeg selv ville likt når jeg lærte språk. Og disse metodene ville jeg vise allerede i gratiskurset slik at de fikk lyst til å lære mer av meg, sier hun.


I løpet av kort tid hadde Camilla over 2500 påmeldte på gratiskurset sitt, og mange sendte henne mail og ønsket mer. Så når kurset endelig var klart til lansering var selvfølgelig spenningen stor.


- Første kursrunde gikk over all forventning, sier hun.


- Jeg måtte øke antall deltakere og jeg måtte si nei til flere som ville være med. Flere sendte meg skuffende e-poster da de ikke rakk påmeldingen. Og jeg er storfornøyd! Første kursrunde genererte hele 200 000 kroner i inntekt! =) Hadde aldri drømt om så god respons!


Med 65 betalende deltakere på første kursrunde har Camilla klart å skape seg sin drømmejobb online. Utfordringen hennes nå er å utvikle dette til å bli en fast inntekt uten å vokse for fort.


-Jeg er en smule redd jeg har tatt meg litt vann over hode med nesten 70 deltakere (planen var 50). Men jeg fant ut at jeg får heller ha 2 dager med spørretime og dele gruppen opp i 2. Er super gira og håper å snart kunne sette i gang runde 2 av kurset, sier hun.


- Bare det å sjekke kontoen når 200 000 strømmer inn er ubeskrivelig!


Camilla Aase har uten tvil hatt suksess med nettkurs. Og dette er bare begynnelsen for hennes suksess. Men kurset har gitt henne mer enn bare et kurs og en inntekt.


Camilla har skapt seg en jobb for livet med sitt online-kurs!


- Dette har gitt meg en jobb for livet, sier hun.


- En bekreftelse på at jeg kan noe som andre har bruk for og ikke minst en jobb som jeg liker. Jeg har likt prosessen med å lage nettkurset og kan nå glede meg til å ha en jobb når barselpermisjonen min er over.


Camilla hadde ikke klart å få suksess med sitt nettkurs uten hjelp fra Inspiro Academy


Hvis Camilla ikke hadde tatt sjansen på den ene gratis rådgivningstimen hos Inspiro, ville hun nå trålet nettet på jakt etter jobb så hun kunne ha en jobb å gå til når barselpermisjonen var over. Det slipper hun nå som hun har skapt sin egen jobb. En jobb som kan gi henne god inntekt i lang tid framover.


- Så takk for at dere har gitt meg denne muligheten, sier hun.

- Takk for fantastisk oppfølging, gode råd og rask respons! Videoene og opplæringsmaterialet i Suksess med nettkurs har vært tydelig og beskrevet metodene som gjorde det slik at jeg kunne lage mitt nettkurs. Jeg har fått svar og hjelp til alt jeg har lurt på underveis av Inspiro.


Camillas råd til andre som sitter på gjerdet og ønsker seg å lage nettkurs:


  • Grip sjansen og bruk den kompetansen du har.

  • Lag et online-kurs i det du kan, som du er spesialist på.


- Jeg tror alle kan noe som de kan lage kurs i. så har du lyst til å bruke din spesialkompetanse til å hjelpe andre og tjene penger. Da må du lage ditt eget nettkurs.


Har du lyst til å ta en titt på gratiskurset som Camilla har laget? Meld deg på gratiskurset hennes her:   https://colibriacademy.simplero.com/page/85973-gratisminikursispansk


Avisen Dalane Tidene har skrevet en artikkel om Camilla og hennes suksess med sitt spansk-kurs: https://dalane-tidende.no/heim-til-egersund-por-favor/19.25950