Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

Derfor tok det oss 5 år bli aktive på Instagram og Facebook

Oppdatert: 12. sep. 2023

Jepp, vi er ikke størst på sosiale medier. Og det er en bevisst strategi!


Ikke fordi vi ikke liker sosiale medier, men vi har ikke brukt tid på å skape innhold i sosiale medier. Rett og slett fordi det er alt for tidkrevende.


Inspiro ble startet opp i 2015 av Roy Moss! Vi er et startup! Vi har hatt fokus på vekst!


Vi har hatt ett fokus - å bygge bedriften og skape vekst.


Vi har derfor de første 4-5 årene hatt fokus på å jobbe med strategier for å skape vekst, slik at vi kunne bygge en bærekraftig bedrift. Og det har vi gjort!


Synlighet i sosiale medier er dessverre ikke det samme som rask vekst, i alle fall ikke ved å dele innhold og satse på organisk spredning. Å være aktiv på sosiale medier og bygge opp en fanskare tar mye tid, tid som vi heller har prioritert til utvikling av nettkurs, betalt annonsering, listebygging og salg.


Fra 2015 til 2020 har vi gått fra 2 ansatte til 23 ansatte. Vi har gått fra et par millioner i omsetning første året til snart 30 millioner i omsetning i 2020. Det har vi gjort med å skape og selge nettkurs.


Facebook og Instagram har vært en annonsekanal, og vi bruker Facebook til å kommunisere med kursdeltakerne våre. Det har vært et godt valg for oss.


Derfor har det også tatt oss nesten 5 år å bli aktive på sosiale medier. Vi har først bygget opp bedriften, og nå har vi mulighet til å fokusere på mer enn rask vekst.


Nå har vi tatt steget ut i sosiale medier for alvor


Nå har vi tid og ressurser til å gi tilbake og dele vår kunnskap på Facebook og Instagram. Bygge merkevare, skape nye kontakter og hjelpe andre som ønsker å skape og selge nettkurs.


Vi kan det meste om å skape funnels, bygge lister, utvikle kurs, nettpedagogikk, annonsere i sosiale medier og selge på nett. Nå skal vi bygge videre med å være synlig og dele kunnskap og inspirasjon i sosiale kanaler.


For noen måneder siden ansatte vi derfor Silje, som har fått ansvar for sosiale medier. Hun jobber både med å skape engasjement og innhold til de lukkede kursgruppene våre på Facebook, og på den åpne Facebooksiden og Instagram. Med Silje på laget satser vi på merkevarebygging og bredere digital tilstedeværelse.

Vi gleder oss til å bygge opp våre sosiale kanaler


Vil du bli med oss på reisen? Ta turen innom Facebook og Instagram og sjekke ut hva som skjer der. Kanskje det dukker opp noe nettopp du trenger å høre eller lese en dag. Eller kanskje en utfordring eller en konkurranse?

- og lær av våre dyktige ansatte og samarbeidspartnere. Her får du videoer og innlegg med gode tips, læring og inspirasjon om å lage og selge nettkurs, samt digitalmarkedsføring.


Følg @Inspiro_Academy på Instagram - og få inspirasjon og motivasjon til å digitalisere din kunnskap. Vi deler tips og triks med deg nesten daglig som du kan bruke på din vei mot ditt eget nettkurs.


Følg @nettkursmentoren på Instagram - er en kanal der jeg deler erfaringer som innholdsprodusent, nettpedagog og kursutvikler de siste 5 årene.


Vi gleder oss til veien videre!111 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page