Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeTeam Inspiro

Det er viktig å dele kunnskapen sin på nett - det beriker verden!

Oppdatert: 12. sep. 2023

Charlotte Wihk har vært barnerytmelærer i 30 år og jobber med å inspirere barn og foreldre med sang og musikk.


Med ønske om et ekstra bein å stå på i sin virksomhet, oppdaget hun at nettkurs var en gyllen mulighet til mer økonomisk trygghet.


Det første nettkurset hun har laget heter “Lær å spille barnesanger på gitar - uten forkunnskaper”.


I nettkurset lærer hun deltakerne å spille 75 barnesanger ved bruk av 4 akkorder på gitaren.


Charlotte brenner for å jobbe med musikk.- Jeg jobber med barneforestillinger både innen- og utendørs, på kultursentre og biblioteker, på førskoler, ja egentlig overalt der det er barn, ler Charlotte.Charlotte så sjansen til å lage et nettkurs


Da pandemien kom så Charlotte muligheten til å utvide sin virksomhet ved å digitalisere sin kunnskap og skape et nettkurs.


Hun så en annonse av “Suksess med nettkurs” på Facebook, og ble nysgjerrig. Etter en telefonsamtale med en av Inspiros kursrådgivere, ble hun introdusert for Inspiro metoden, og kjente at dette kunne passe henne perfekt.


Vil du lære mer om Suksess med nettkurs og Inspiro metoden? Klikk her for å lese mer

Nettkurs har gitt Charlotte muligheten til å nå ut til flere geografisk


Charlotte har skapt vekst i sin virksomhet ved å digitalisere sin kunnskap, slik at hun nå kan kutte ned på andre ting og fokusere mer på nettkurs.


- Det er praktisk å ikke måtte reise så mye rundt, og heller jobbe fra ett sted og fortsatt være tilgjengelig på nett, samtidig som jeg kan spre sang og glede for kursdeltakerne mine, smiler hun.


“Uten Inspiros hjelp hadde jeg ikke laget noe nettkurs”

Charlotte forteller at hvis hun skulle laget nettkurs i dag, uten Inspiros hjelp, så hadde det aldri blitt noe nettkurs. - Jeg liker ikke å lese manualer, så å få instruksjoner på video har passet meg perfekt.


- I tillegg pushet mentorene meg, så jeg kom i mål. Noen ganger uteble motivasjonen, men da fikk jeg inspirasjon og gode tilbakemeldinger fra kursmentorene, så motivasjonen kom tilbake.


Charlotte har nå lansert nettkurset sitt for andre gang og solgt til sammen 40 kursplasser


På sin første lansering samlet Charlotte over 350 e-postadresser til listen sin og solgte 8 kursplasser.


- Den første lanseringen var en test, men det er nå det virkelig starter. For nå vet jeg at alt fungerer som det skal, sier Charlotte.


Høsten 2021 lanserte hun nettkurset sitt for andre gang og fikk 32 kursdeltakere.


- Jeg er kjempefornøyd, sier Charlotte.

Charlotte deler sine beste tips for å lykkes med nettkurs


  1. Velg en kursidé som du brenner for og virkelig vil jobbe med.

  2. Vær nøye med hvert steg, og ikke hopp over noen av stegene du lærer i “Suksess med nettkurs”, selv om du noen ganger blir fristet til å gå raskere fremover. - Jeg forhastet det litt til slutt, men det er fordi jeg ikke planla kurset mitt ordentlig fra begynnelsen.

  3. Start i tide, og lag en skikkelig plan, så vil kunnskapen modnes underveis på reisen.

  4. I tillegg bør du benytte hjelpen fra kursmentorene og inspirasjon fra de andre deltakerne i Facebook-gruppen, det hjelper mye på veien.Charlotte har lært mer enn bare å lage sitt eget nettkurs


- I tillegg til alt jeg har lært i “Suksess med nettkurs” for å skape mitt eget nettkurs, har jeg også lært å annonsere på Facebook og skape en strukturert markedsføring som jeg har bruk for i alt jeg gjør. Det er en ren bonus, sier Charlotte og ler.


“Nå kan jeg dele min kunnskap med verden på nett”

Charlotte har en brennende lidenskap om å hjelpe andre mennesker, og mener det det beriker verden at folk deler kunnskapen sin med andre på nett.


- Det er veldig gøy å kunne bruke all den kunnskapen jeg har i en ny form. Det er ekstremt givende og inspirerende, sier hun.


Charlotte mener alle har noe å dele med den erfaringen og kunnskapen som de har bygget seg opp gjennom hele arbeidslivet.


- Det er så viktig å dele sin kunnskap, fordi det beriker verden når vi deler det vi kan og har lært i løpet av livet. Og å kunne gjøre det via et nettkurs er en fantastisk mulighet, sier Charlotte.Vil du lære å spille barneviser på gitar av Charlotte?
Merk: Charlottes kurs holdes på svenskDrømmer du om å lage ditt eget nettkurs?


Gjør som Charlotte og booke en kostnadsfri samtale med vår kursrådgiver.151 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page