Chat with us, powered by LiveChat
top of page
 • Forfatterens bildeTeam Inspiro

Tenker du utenfor boksen for å få flere kunder?

Oppdatert: 11. sep. 2023

Er du coach eller konsulent som jobber 1-1 med kunder? Eller drømmer du om å starte din egen business?


Da har du helt sikkert et stort ønske om å hjelpe flest mulig kunder og se at de klarer å nå de målene de setter seg.


Men, det å satse på å bare hjelpe folk 1-1 setter en stor begrensning for både deg og alle de du kan hjelpe:


 • Det begrenser din frihet til å jobbe med det du brenner mest for

 • Det begrenser din mulighet til å hjelpe flere med ditt konsept

 • Det begrenser din økonomiske trygghet og skaper frustrasjon
Men, du trenger ikke å jobbe 1-1 med kundene dine for å skape resultater for dem. Du kan faktisk både hjelpe flere, og hjelpe dem enda bedre når du jobber online.


Tenk over de ulike kundene du enten hjelper eller ønsker å hjelpe? De har ganske sikkert ett sett med utfordringer som er ganske like, og du bruker ofte de samme metodene for å hjelpe dem.


Derfor skal du jobbe online med nettkurs i tillegg! Når du strukturerer kunnskapen din og skaper et nettkurs med et godt pedagogisk opplegg, vil det revolusjonere din business.


Med et online-kurs kan du hjelpe flere og virkelig skape en forskjell for mange over hele landet. Ja faktisk hele verden om du vil. Samtidig som du selv lever det livet du ønsker.


Hvordan er det egentlig å ta businessen din online og bli digital?


Hva vil et nettkurs bety for deg?


 1. Du vil vite at du faktisk betyr noe for mange flere personer, som får sitt liv endret fordi de hører på dine råd og får hjelp av deg.

 2. Du vil oppnå en status som en ekspert, ikke bare lokalt, men over hele landet fordi det ikke har geografiske begrensninger.

 3. Du vil kunne ta bedre betalt for dine tjenester fordi du blir sett på som en ekspert som virkelig kan skape endringer i livet til folk.

 4. Du vil selv få frigitt tid til å jobbe mer med det du brenner mest for i ditt liv.

 5. Du vil få en ny og effektiv måte å tilby dine tjenester på og få en ny lønnsom inntekt.

 6. Du vil få større publisitet og få nye kontakter, som igjen kan føre til nye og spennende prosjekter og samarbeidspartner på andre områder.

 7. Du vil få en større økonomisk trygghet når du har flere "bein" å stå på.


Hva vil ett nettkurs bety for dine kunder?


 1. De får muligheten til å få hjelp fra deg uansett hvor i landet de bor.

 2. De kan få hjelp uten å måtte reise til deg og kan jobbe med egen utvikling fra sin egen stue.

 3. De kan få enda bedre resultater fra din hjelp, fordi de kan høre på dine leksjoner igjen og igjen. Repetisjon og refleksjon over tid gjør underverker for å oppnå gode resultater.

 4. De kan bli med i et fellesskap på nett hvor du styrer skuta, hvor de ved hjelp av deg blir kjent med andre likesinnede og får inspirasjon og motivasjon til å skape endringer for seg selv.


Å skape og selge nettkurs er en effektiv måte for å sette store fotavtrykk etter deg i denne verden, samtidig som du også tjener penger.


Du kan satse stort og skape store inntekter. Noen av våre kursdeltakere har skapt millioninntekter på sine online-kurs, mens andre bruker online-kurs som et supplement til annen virksomhet og tjener en god ekstra inntekt ved siden av sin ordinære inntekt.


For at du også skal komme i gang, må du tenke utenfor boksen og se alle mulighetene som ligger utenfor din ordinære coaching eller konsulentbusiness.


Vi inviterer deg derfor til å ta en gratis samtale med en av våre kursrådgivere. De vil hjelpe deg med å tenke utenfor boksen, slik at får oversikt over hvilke muligheter som åpner seg for deg hvis du tar businessen din online.
PS! Sjekk hvordan Ewa forandret sitt liv når hun valgte å tenke utenfor boksen. Hun var coach og slet med å få endene til å møtes, helt til hun valgte å hjelpe kundene sine online. Les hele historien her!

110 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentarai


bottom of page