Chat with us, powered by LiveChat
top of page
 • Forfatterens bildeTeam Inspiro

Tjen penger på nett basert på dine fagkunnskaper

Oppdatert: 12. sep. 2023

Drømmer du om å tjene penger på nett, så du kan nå ut til flere og få økt frihet i hverdagen?


De aller fleste av oss har kunnskap innen minst ett fagfelt. Tenk på alt du har lært gjennom skole, studier og ulike jobber. Du kan mye mer enn du tror.


Mye av kunnskapen vår er en selvfølgelighet for oss, men for andre vil det kanskje være av stor verdi. Din kunnskap og ditt fagområde er det som gir deg jobb, og hjelper deg til å få inn penger hver måned.


Har du tenkt på at du kan bruke din fagkunnskap for å tjene penger på nett? Skape din egen virksomhet på nett?


I motsetning til å jobbe på andres premisser og bytte arbeidstimene dine i sedler, så kan du styre hverdagen din selv gjennom å tjene penger på å lage ditt eget nettkurs. Ved å lage et nettkurs kan du lære bort og hjelpe andre med den kunnskapen du allerede har.


Du er allerede ekspert på noe. Uansett hva du kan, er det garantert noe du kan bedre enn andre. Så lenge det er noen der ute som kan mindre enn deg, kan du lære bort det du kan.


Folk er villig til å betale for kunnskap og metoder som kan hjelpe dem med å løse et problem, lære noe nytt eller nå målene sine.Så, hvilken kunnskap skal du lære bort for å tjene penger på nett?


Rydd i kunnskapen din og skriv ned alt du kan. Du vil bli overrasket over hvilke muligheter som dukker opp. Et fagområdet kan bli til mange kurs.


Hvilke fagområder har du studert? Hvilke fagområder har du jobbet med? Basert på din erfaringskompetanse kan du bryte denne kunnskapen ned i mindre deler og finne din nøkkelkompetanse.


Hva har du mest kunnskap om, og hva kan du godt nok til å lære videre til andre?


Har du mye erfaring og mange ulike temaer som kan være aktuelle, da må du finne ut hvilket tema som har størst marked, flest kjøpevillige kunder og ikke minst - hvilket tema du virkelig brenner for.


Husk at et nettkurs ikke er en utdanning på flere år, men noe som skal kunne læres i løpet av noen få uker.“Du hører om de menneskene som finner opp all slags ting og har alle mulige lure ideer som de tjener masse penger på og får en frihet vi “vanlige dødelige” bare kan drømme om. Jeg har fått muligheten til å gå fra å være en av de som hører om disse til å faktisk være en av disse. Det hadde jeg aldri trodd at jeg som utdannet pedagog kunne gjøre” - Hanne Svendsen

Hanne Svendsen er pedagog og jobber som rådgiver i utdanningssektoren. Hun tok sin kunnskap et hakk videre - og skapte seg en ny inntektskilde med nettkurs. Les hvordan hun lykkes med å tjene penger på nett basert på sine fagkunnskaper.Usikker på hva du kan lage kurs i?


Her er noen eksempler på hvordan ulike yrker kan omgjøres til nettkurs, for å tjene penger på nett. Selv om du ikke finner ditt yrke i listen under, kan det kanskje sette i gang noen ideer som hjelper deg med å finne dine muligheter:


 • Er du spesialpedagog? Lag et kurs for å hjelpe lærere med utfordrende adferd.

 • Er du bilmekaniker? Lag et kurs i hva bileiere kan gjøre selv uten å sette bilen på verkstedet.

 • Er du baker? Lag et kurs innen baking.

 • Er du snekker? Lag et kurs om å bygge sin egen hagebod.

 • Er du gartner? Lag et kurs om hvordan plante sin egen rosehage.

 • Er du interiørstylist? Lag et kurs om hvordan få et hjem de er stolte av å vise fram.

 • Er du keramiker? Lag et kurs om hvordan komme i gang med å lage krukker.

 • Er du bartender? Lag et kurs om hvordan mikse drinker til festlige lag.

 • Er du butikksjef? Lag et kurs om hvordan øke omsetningen med mersalg.

 • osv.

Mulighetene er uendelige! Har du kommet opp med en kurside som passer for deg?


108 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page