Chat with us, powered by LiveChat
top of page
HOME

Suksess med nettkurs

Norges mest populære kurs i å lage online-kurs.
 
Her lærer du ikke bare å lage et online-kurs - du lærer også steg-for-steg hvordan du lanserer kurset og får penger på bok.

Inspiro-metoden

Det å lage et onlinekurs er en finfin ting, men et kurs i seg selv gir ikke penger i kassa. Du må også ha en måte å selge det på. Det er som å sette opp en butikk ute i skogen. Hvem skal finne deg der?

 

I Suksess med nettkurs lærer du en unik metode for hvordan du skal nå ut til din målgruppe i sosiale medier, bygge en e-postliste med ivrige kjøpere og lansere kurset ditt 2-3 ganger per år.

 

Denne metoden kaller vi mikrobølgemetoden og sørger for at du alltid har lister med interessenter å selge til når du kjører i gang nye kursrunder. Denne metoden har generert titalls-millioner kroner for oss selv og for våre kunder.

 

Det er ikke uvanlig at våre kursdeltakere lanserer sine onlinekurs med både 100-, 200- og 300.000 kroner i inntekt.

5 fordeler med å lage nettkurs

Siden nettkurset ditt ligger online betyr det at du kan oppholde deg hvor som helst i verden. I Mexico, Barcelona, Thailand eller rett og slett i din egen sofa om du foretrekker det. Valget er ditt.

Jobb fra hvor du vil i verden

Image by Dino Reichmuth

Et nettkurs er ikke avhengig av din tid eller at du møter en kunde på et spesifikt tidspunkt. Du får full frihet til selv å bestemme når du vil jobbe og hvor ofte du vil jobbe.

Få en fleksibel arbeidsdag

Image by Thom Holmes

Nettkurs er en suveren måte å skaffe seg ekstra inntekter på, enten du vil ha noen ekstra tusenlapper hver måned eller livnære deg fullt og helt av nettkurs.

Et ekstra bein å stå på

Image by Carlos Muza

Å lage et online-kurs blir litt som å lage en bok. Du vil oppfattes som en ekspert i faget ditt. Og eksperter får flere kunder og kan ta seg bedre betalt.

Du blir ansett som en ekspert

Image by Douglas Lopez
Image by Capturing the human heart.

Du er ikke lenger begrenset til kunder i ditt nærområde. Et nettkurs kan nå kunder i hele landet eller hele verden om du vil. Dermed kan du nå et MYE større publikum.

Nå ut til kunder i hele landet

Hva kan du lage kurs i?

Din erfaring og kompetanse kan være gull verdt, enten du er en ekspert etter mange år i yrkeslivet eller du rett og slett er veldig flink på noe. Mulighetene er mange bare du graver litt ned i hjernebarken. Vi har hjulpet kunder å lage alt fra strikkekurs til hestekurs og lederutviklingskurs. Noen tjener tusenlapper ekstra per måned, mens andre tjener over en million i året. 

 

For å komme raskt i gang med ditt online-kurs kan du starte med å ta en prat med oss. Det er 100% uforpliktende selvsagt.

Snakk med en rådgiver

Hvis du har en drøm om å komme i gang med nettkurs, eller komme deg videre på din nettkursreise, står vi klare for å hjelpe deg. Book en samtale med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

HEadshot Lars Furu.jpg

Lars Furu

Som senior rådgiver vil Lars hjelpe deg med å definere ditt mål med nettkurs. Dere vil sammen legge en plan for å nå ditt mål og avklare hva du trenger å jobbe med for å oppnå dette målet, slik at du kan få fart på din nettkurskarriere.

Hva lærer du i kurset?

Suksess med nettkurs er et steg-for-steg online-kurs som går over 5 faser.

Image by Alvaro Reyes

1

Vi starter med å lage en god plan for kurset ditt. Hva skal du lage kurs i og hvem skal du lage kurs for. Og du skal bli kjent med lanseringsmetoden som skal gi deg en best mulig sjanse til å både produsere kurset ditt og tjene penger på det.

Planlegg for suksess

En viktig del av lanseringsmetoden du lærer i kurset er å bygge en e-postliste med folk som er interessert i kurset ditt. Derfor vil du lære å lage et engasjerende gratiskurs som gir folk en smakebit på onlinekurset ditt og får dem til å ville melde seg på med en gang kurset ditt er ferdig. Dette kan gi deg en skikkelig økonomisk pangstart! Og alt dette gjøres på 100% automatikk. 

Lage gratiskurset og starte annonser

Image by Will Francis

2

Nå skal vi lage kurs. Du vil lære alt fra hvordan du strukturerer kurset til hvordan du bygger opp og spiller inn videoleksjoner. Og du lærer steg-for-steg hvordan du setter opp din kursportal. En annen viktig faktor her er at du lærer å lage kurset ditt med pedagogiske teknikker, nettopp for at dine kursdeltakere skal få størst mulig utbytte av kurset ditt og best mulig resultat.

Lage nettkurset

Image by You X Ventures

3

3...2...1... klar for lansering! I denne fasen har vi fokus på å selge kurset ditt. Det er nå det blir moro. Du skal lære hvordan du skriver en sekvens med e-poster som skal sendes til deltakerne som har tatt gratiskurset ditt. Og siden de nå allerede har fått en smakebit av deg så er veien kort til å kjøpe kurset. Det er nå du skal sikre deg penger på bok!

Lansere kurset

Image by Bill Jelen

4

Nå har du både laget onlinekurset ditt og forhåpentligvis solgt unna din første kursrunde. I denne siste fasen skal du lære hvordan du gir deltakerne tilgang til kursportalen og du skal få gode råd i hvordan du gjennomfører kurset ditt så det skal gå så smertefritt som mulig.

Starte kurset

Image by Jon Tyson

5

100% kompatibelt med GDPR

GDP... hvafornoe? Kort fortalt er det en ny EU personvernlov gjeldende fra 25. mai 2018 som har strenge krav til hva du får love å gjøre med kunde- og kontaktdata på Internett. Alt du lærer i dette kurset er 100% i tråd med denne lovgivningen. Det betyr en trygghet for deg og for dine deltakere. Hvis du skal bestemme deg for leverandør av nettkurs sørg for at de har tatt høyde for GDPR, så slipper du bøter opp mot 4 millioner euro eller 4% av global omsetning (jepp, folka i EU tuller ikke).

 

Som deltaker på vårt kurs lærer du det du trenger å vite på en enkel og lettforståelig måte. Du vil også få en mal på personvern-policy du kan ta i bruk på dine egne sider.

Møt våre kursmentorer

Anne Bente

Hauge

Av de fleste ansett som selve ryggraden i Inspiro og med lengre erfaring enn de aller fleste fra nettkursbransjen er Anne Bente både vår mest erfarne mentor og fagsjef for Inspiro.

Inspiro_16102017_0980.jpg

Anita

Bjørbekk

Anita er utover å være en flink kunster også kursmentor hos Inspiro og hjelper våre deltakere med å få suksess med sine gratiskurs, lanseringer og konsepter.

66186313_10219984234417104_6212081070179

Christopher

Bechmann

Christopher styrer skuta som daglig leder og markedssjef hos Inspiro. Han er ekspert innen digital markedsføring med et innovativt tankesett.

20200120-DSC00306.jpg

Hvem kan lage nettkurs?

Enten du er spesialist innen et fagområde, har lang erfaring innen et eller flere yrker, har en hobby som engasjerer deg, har en spesiell interesse eller har utarbeidet spesielle metoder og fremgangsmåter er online-kurs en gyllen mulighet for deg. Har du god kunnskap om minimum et spesifikt tema kan du bli en kursleder! Du kan lære bort alt som kan forklares i ord, bilder, lyd eller film.

Hvis du har stor interesse for noe, kan du være helt sikker på at det finnes flere som har den samme interessen som deg, som ønsker å lære mer om nettopp det du kan.
 

La oss snakke om deg!

Hvis du har en drøm om å komme i gang med nettkurs, eller komme deg videre på din nettkursreise, står vi klare for å hjelpe deg. Book en samtale med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

HEadshot Lars Furu.jpg

Lars Furu

Som senior rådgiver vil Lars hjelpe deg med å definere ditt mål med nettkurs. Dere vil sammen legge en plan for å nå ditt mål og avklare hva du trenger å jobbe med for å oppnå dette målet, slik at du kan få fart på din nettkurskarriere.

bottom of page