Chat with us, powered by LiveChat
top of page

Vil du være med i Norges beste salgsteam og få superkrefter fra digital markedsføring?

Inspiro Group søker salgsrådgivere

Vi er Norges
fremste innen nettkurs

Siden 2015 har Inspiro vært ledende i Norden på å skape, lansere og selge digitale kunnskapsprodukter. Og vi har nå satt vårt mest ambisiøse vekstmål noensinne. Hos oss jobber du med salg som støttes av noen av landets beste digitale markedsførere. Vil du være med på å sprenge grenser for hva et nettkursselskap kan være?

DSC06011.jpg

Dette kan vi tilby deg

🚀 Superkrefter fra digital markedsføring

Helt siden oppstarten har vår store fordel vært at vi har vært ledende på moderne digital leadsgenerering. Hos oss snakker du ikke med kalde leads, men potensielle kunder som har vært med på webinar, lastet ned en e-bok, vært med på et frokostseminar eller som har hørt en av våre podcaster. 

🏆 Produkter som er markedsledende

Det er lite som er mer frustrerende enn å selge et produkt som ikke er det beste i sitt segment. Hos oss får du jobbe med produkter som er markedsledende i sine nisjer, og som en etablert posisjon i markedet. Slik at du kan være trygg på at du alltid har det beste å tilby de kundene du snakker med.

💰 Høy lønn og gode utviklingsmuligheter

Hos oss er det selgerne som tjener mest på huset og det er mange som har tjent sin første million hos oss. Gjør du det bra tjener du veldig bra, samtidig som du har en god sikkerhet i bunn. 75% av ledergruppen i selskapet begynte "på gulvet" så her kan du gå hele veien til toppen om du har ambisjoner om det.

🌴 Jobbe fra hvor du vil om du leverer bra

For de aller beste på teamet er det en spennende mulighet til å kunne jobbe fra hvor du vil i perioder. Så dette er en unik mulighet til å skape deg drømmjobben innen salg.

Høres dette spennende ut?

Hvis du tenker at dette kan være noe for deg tar vi gjerne en prat med deg for å fortelle litt mer om dine muligheter hos oss. Klipp på knappen under for å komme i gang.

Dette ser vi etter

☎️ Erfaring fra salg over telefon

Vi tror det er en stor fordel at du har noe erfaring fra salg over telefon fra før av. Dette gjør at du får en flying start og at du allerede har noen verktøy i verktøykassen når det kommer til salgsteknikk på telefon.

🧠 At du er flink med mennesker

For å lykkes hos oss handler det om å hjelpe mennesker til å satse på seg selv og å forstå hvorfor de ønsker å skape en forskjell for seg selv og de rundt seg. Vi tror at du lykkes hos oss om du er en menneskekjenner og trives med å være sosial og kan drive dialog.

🥇 Et sterkt ønske om å lykkes

Vår erfaring er at de som gjør det best er de som er veldig konkurransedrevne, de som er lidenskapelig opptatt av å bli bedre og som hele tiden ønsker å være best både i avdelingen men også å være den beste versjonen av seg selv.

Er dette deg?

Hvis du tenker at dette kan være noe for deg tar vi gjerne en prat med deg for å fortelle litt mer om dine muligheter hos oss. Klipp på knappen under for å komme i gang.

Våre kurs

Inspiro har siden 2015 utviklet en kursportefølje vi er enormt stolte av.

I Suksess med nettkurs lærer du en unik metode for hvordan du skal nå ut til din målgruppe i sosiale medier, bygge en e-postliste med ivrige kjøpere og lansere kurset ditt 2-3 ganger per år.

 

Suksess med nettkurs

Inspiro_16102017_0980.jpg

Nøkkeltall

📈 Omsetning 2022: 7 700 000kr

📚 Kursdeltakere: 3 680

Suksess med netthandel

Suksess med netthandel er et grundig kurs for deg som ønsker å komme i gang med din egen nettbutikk og få dine første betalende kunder. Her lærer man alt fra logistikk, teknisk oppsett i Shopify til nødvendig bedriftsøkonomi. 

Female seller worker online store holding scanner scanning parcel barcode tag packing ecom

Nøkkeltall

📈 Omsetning 2022: 4 980 000kr

📚 Kursdeltakere: 262

I 2018 lanserte Inspiro Group nettkurset Utleiesystemet, og har siden den gang bygget opp det som i dag heter Eiendomskoden. Dette er et kurs som gir deltakerne verktøy, nettverk og kunnskap for å komme i gang eller komme seg videre på eiendomsmarkedet.

Eiendomskoden

DSC06018.jpg

Nøkkeltall

📈 Omsetning 2022: 21 493 000kr

📚 Kursdeltakere: 3 611

Vårt nyeste tilskudd er Nordic Nails, som er en av Norges fremste utdannelser som negletekniker. Kurset gir deg ikke bare en helhetlig innføring i faget negler, men også hvordan du skal bygge din egen business med din nye kunnskap.

Nordic Nails

Image by Kris Atomic

Nøkkeltall

📈 Budsjett 2023: 7 000 000kr

🚀 Oppstart: Mars 2023

Vi jobber med ultramoderne salg

Hos oss er det ingen telefonkataloger, kalde samtaler eller prospektering. Vi har kommet til 2023, så hvorfor jobbe som om det var 1993? Det handler om å bruke smart digital markedsføring i tre steg:

💡Oppmerksomhet 
Annonsering av e-bøker, webinarer og gratiskurs

Alt starter med en god annonse på Facebook, Instagram, TikTok, YouTube eller en lignende plattform. Her handler det om å skape attention og få brukerne til å ville klikke på våre annonser.

👩‍🎓 Oppvarming
Vi lærer bort noe og skaper tillit

Etter den første kontakten med potensielle kunder handler det om å smi mens jernet er varmt. Enten det er et webinar eller en e-bok må kunden virkelig oppleve oss som kunnskapsrike og behjelpelige, både gjennom selve innholdet men også eventuelle oppfølgninger. Dette er med på å skape tillit og danner grunnlaget for neste steg.

📲 Personlig kontakt
Det er her du kommer inn

Alle våre kursdeltakere er unike. De har forskjellige utgangspunkt, bakgrunn, mål og hverdag. I dette steget tar du kontakt for å finne riktig vei fremover for kunden. Målet er å booke et møte hvor du kan tilby våre kursprodukter.

Er du klar for å bli en del av Norges råeste salgsteam?

Siden du har kommet deg helt ned hit håper vi at du er interessert i å bli med på teamet og hjelpe nordmenn med å satse på seg selv og ta et av våre nettkurs.

Vi gleder oss til å snakke med deg!

bottom of page