Chat with us, powered by LiveChat
top of page
HOME

Suksess med webinar


Webinarer er en fantastisk måte å skaffe nye kunder i turbofart. I dette kurset lærer du hvordan du tar i bruk gode webinarer som salgsverktøy for å ta businessen din til neste nivå!

Selg til 10, 100 eller 1000 på en time!

Skal du selge kunnskap på nett, er webinar et godt verktøy for å samle mange potensielle kunder på ett sted, gi dem inspirasjon og læring - og selge ditt nettkurs eller andre typer  kunnskapstjenester.

Dette er som et kinderegg for salg. Det er raskt og effektiv og du kan selge for store beløp på kort tid. Men det krever gode forberedelser for å sikre et godt resultat.

 

I kurset Suksess med webinar lærer DU hvordan du kan få mange nye kunder på en kveld med webinar. 

5 fordeler med å selge med webinar

Du kan samle opp til flere 1000 personer samtidig, som alle er midt i målgruppen din for å kjøpe ditt kurs! Det gir muligheter for å skape god omsetning på kort tid!

Du kan selge til mange på 1 time

Gammeldags klokke

Folk kjøper av folk de liker. Når de blir kjent med deg og din kunnskap gjennom et webinar, vil sjansene øke for at de også får lyst til å kjøpe ditt nettkurs eller din tjeneste.

Folk blir kjent med deg

kjærlighet

Du kan invitere folk fra hele landet, da alle som deltar kan være med fra sin egen stue eller kontor. Det gir deg et mye større marked og mulighet for økt salg.

Nå ut til mange over hele landet

Unge Businesswomen

Når du holder et webinar blir det som å holde et foredrag. Folk ønsker å lære av deg og du vil raskt bli kjent som ekspert innen ditt fagområde når du har holdt noen webinarer.

Du blir ansett som en ekspert

Spør en ekspert
Online betaling for shopping på e-handelsplattformer

Når du først har gjort jobben med å planlegge og sette opp et webinar og fått alt til å fungere, kan du når som helst invitere til nye webinarer og skape inntekt raskt - når du trenger det!

Få kunder når du trenger dem

Hva kan du selge med webinar

Først og fremst - alle typer nettkurs eller alle typer digitale tjenester hvor kunnskap er en viktig del av produktet som skal selges. Det viktigste er at du kan invitere til et webinar for å dele din kunnskap innen ett tema, og at webinaret gir verdi for deltakeren uansett om de kjøper eller ikke. 

Snakk med en rådgiver

Hvis du allerede har et nettkurs eller en kunnskapstjeneste, og ønsker å nå ut til flere med ditt budskap og øke salget, står vi klare for å hjelpe deg. Book en samtale med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

HEadshot Lars Furu.jpg

Lars Furu

Som senior rådgiver vil Lars hjelpe deg med å definere ditt mål for å selge med webinar og om webinar passer for deg og ditt konsept. Dere vil sammen legge en plan for å nå ditt mål og avklare hva du trenger å jobbe med for å oppnå dette målet, slik at du kan få fart på din business.

Hva lærer du i kurset?

Suksess med webinar er et steg-for-steg nettkurs med 5 moduler.

I denne første modulen skal du legge grunnlaget for webinaret ditt og lage en plan for innholdet i webinaret. Jo bedre du jobber med planen, jo bedre blir webinaret ditt og jo flere nye leads og kunder vil bli konvertert på bakgrunn av webinaret. 

Planlegg for å sikre god resultat

Image by Alvaro Reyes

1

I denne andre modulen skal du bruke webinarplanen du har laget for å sette sammen en webinarpresentasjon.  Presentasjonen skal bygges opp etter malen som vi i Inspiro bruker, som har gitt oss omsetning for mange millioner kroner. Dette er altså en mal som fungerer og som er testet i med ulike tjenester, produkter og målgrupper. 

Lag webinarpresentasjonen

Image by Will Francis

2

Nå skal vi ha fokus på å lage alt materialet som skal markedsføre webinaret ditt. Du skal lære hvordan du lager en  påmeldingsside, hva du skal skrive i mailsekvensene for å invitere til webinar, få folk til å møte opp og ikke minst, e-postene som skal sendes ut etter webinaret for best mulig resultat. I tillegg skal du lære hvordan du setter opp webinaret ditt og tester at alt fungerer som det skal.

Markedsføring av webinaret

Image by You X Ventures

3

Nå skal du gjøre det du har øvd på tidligere i kurset - gå LIVE foran ditt publikum og fortrylle dem med ditt budskap. Så er det bare å kose deg og vise at du ønsker å hjelpe webinardeltakerne som har kommet for å få hjelp av deg, og sørge for at din salgspitch gir deg nye betalende kunder.

Gå live med ditt webinar

Image by Bill Jelen

4

Målet med denne modulen er at du skal være i stand til å invitere potensielle kunder til å bli med på webinaret ditt med betalt annonsering. Du vil lære hvordan annonsering på Facebook fungerer, hvordan annonsen er bygget opp og hvordan du selv skal lage gode annonser, slik at du både kan bygge liste og selge med ditt webinar.

Bonus: Facebook-annonsering

Image by Jon Tyson

5

100% kompatibelt med GDPR

GDP... hvafornoe? Kort fortalt er det en ny EU personvernlov gjeldende fra 25. mai 2018 som har strenge krav til hva du får love å gjøre med kunde- og kontaktdata på Internett. Alt du lærer i dette kurset er 100% i tråd med denne lovgivningen. Det betyr en trygghet for deg og for dine deltakere. Hvis du skal bestemme deg for leverandør av nettkurs sørg for at de har tatt høyde for GDPR, så slipper du bøter opp mot 4 millioner euro eller 4% av global omsetning (jepp, folka i EU tuller ikke).

 

Som deltaker på vårt kurs lærer du det du trenger å vite på en enkel og lettforståelig måte. Du vil også få en mal på personvern-policy du kan ta i bruk på dine egne sider.

Møt våre kursmentorer

Christopher 
Bechmann

Christopher styrer skuta som daglig leder og markedssjef hos Inspiro. Han er ekspert innen digital markedsføring med et innovativt tankesett.

20200120-DSC00306.jpg

Anne Bente

Hauge

Av de fleste ansett som selve ryggraden i Inspiro og med lengre erfaring enn de aller fleste fra nettkursbransjen er Anne Bente både vår mest erfarne mentor og fagsjef for Inspiro.

Inspiro_16102017_0980.jpg

Anita

Bjørbekk

Anita er utover å være en flink kunster også kursmentor hos Inspiro og hjelper våre deltakere med å få suksess med sine gratiskurs, lanseringer og konsepter.

66186313_10219984234417104_6212081070179

Hvem kan holde webinar?

Skal du bruke webinar for å selge dine tjenester, må du først og fremst ha noe å selge. Hvis du trenger å lære å lage et nettkurs først, vil vi anbefale deg å starte med vårt kurs "Suksess med nettkurs".

 

Du trenger ikke å være en erfaren foredragsholder eller flink foran kamera. Med presentasjonen du lærer i kurset, og øvelse vil alle som ønsker å holde webinar kunne lære seg dette.

Vi lærer bort hvordan du holder webinar med Webinarjam i kombinasjon med Simplero. Men du trenger ikke å benytte disse systemene for å få utbytte av kurset. Det viktigste i kurset er strategien og malene du får for presentasjonen, e-postene og påmeldingssiden.
 

La oss snakke om deg!

Hvis du er klar til å øke salget med webinar står vi klare for å hjelpe deg. Book en samtale med en av våre rådgivere for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

HEadshot Lars Furu.jpg

Lars Furu

Som senior rådgiver vil Lars hjelpe deg med å definere ditt mål for å selge med webinar og om webinar passer for deg og ditt konsept. Dere vil sammen legge en plan for å nå ditt mål og avklare hva du trenger å jobbe med for å oppnå dette målet, slik at du kan få fart på din business.

bottom of page