Chat with us, powered by LiveChat
top of page
 • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

Annabell ville hjelpe flere familier med nettkurs

Oppdatert: 12. sep. 2023

“Inspiro hjalp meg med å selge nettkurs for nesten kr 400 000 kroner på 4 uker på første lansering”


Dette sier Annabell Stefanussen som fikk hjelp av Inspiro til å skape og selge sitt online-kurs Fredsarbeid i heimen.

- Inspiro har ikke bare levert, de har overlevert. Jeg har fått mitt eget drømmeteam, sier Annabell Stefanussen om sitt samarbeide med Inspiro.


Tidligere har Annabell reist Norge rundt for å holde kurs og foredrag, eller hun har hatt en- til-en konsultasjoner med sine kunder. Hun brenner for sitt budskap og ønsket derfor å nå ut til flere personer. Hennes visjon om å hjelpe så mange familier som mulig ble vanskelig å nå når geografiske hensyn begrenset mulighetene.Online-kurs ble derfor en idé som Annabell fikk lyst til å prøve ut. Utfordringen var hvordan hun skulle få til dette.

"Jeg gir ikke mine anbefalinger lett, men siden Inspiro har levert langt over forventning er det en glede å gi min anbefaling."

Det å gå online fører med seg en del nye og ikke minst tekniske utfordringer, og Annabell skjønte raskt at hun måtte få hjelp.


- Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle starte, eller hvordan jeg skulle gå fram for å få gjennomført dette prosjektet, sier hun.


- Selv om mannen og støtte-spilleren min, Dagfinn, er teknisk anlagt hadde han heller ingen erfaring med dette. Jeg så meg derfor om etter potensielle samarbeidspartnere som kunne bidra med den ekspertisen vi manglet.


Annabell fikk tips om at Roy Moss fra Inspiro Academy kunne være et godt valg, og etter første møtet var hun overbevist om at hun hadde kommet til rett sted.


- Jeg forstod raskt at her var det konkret hjelp å få, sier Annabell. - Han fremstod som profesjonell og pålitelig. Han forklarte meg steg for steg hva som skulle til for å få prosjektet i havn og jeg kjente at jeg allerede da følte meg trygg på at Inspiro var det rette valget.

Annabell og Inspiro ble raskt enige om betingelsene og prosjektet gikk i gang!


- Med hånda på hjertet - det var et klokt valg. Inspiro og teamet til Roy har ikke bare levert. De har overlevert, sier Annabell.


Annabell forteller at hun omsatte for nesten 400 000 kroner allerede et par måneder etter at prosjektet kom i gang. Etter 4 webinar over en 4 ukers periode hadde hun 65 påmeldte til sitt første kurs.


- Jeg har fått klare arbeids-oppgaver, blitt pushet til å levere i henhold til planen og fått konkrete og tydelige tilbakemeldinger underveis. Jeg er ganske strukturert selv, men min disiplin er ikke så mye å skryte av, og uten Inspiros prosjektledelse ville jeg nok stått på stedet hvil - og ikke sett den fremdriften prosjektet fikk under ledelse av Inspiro-teamet.

"Jeg hadde aldri klart dette uten hjelpen fra mitt drømmeteam hos Inspiro"


Avtalen var at Inspiro skulle bidra med hjelp til å:

 • Skape et inspirerende online-kurs.

 • Sette opp et profesjonelt webinar som selger.

 • Markedsføring og listebygging ved hjelp av webinaret.

 • Bistå med teknisk ekspertise.

 • Bistå med coaching og nødvendig opplæring.

 • Være prosjektledere for hele gjennomføringen.


Annabell var også imponert over hvor godt Inspiro traff med Facebook-annonseringen.


- Inspiro hadde fullt ansvar for annonseringen via Facebook, og til min store overraskelse brukte de mindre penger enn jeg hadde gitt fullmakt til, sier hun.


- Og, ikke minst - resultatet var bedre enn jeg hadde turt å håpe på.


Har du annonsert på Facebook uten å få de resultatene du ønsker deg? Få gode tips her!

Annabell presiserer at det var mye jobb å lage webinaret og kurset, men at det gikk greit likevel siden hun fikk gode steg-for-steg beskrivelser fra Inspiro underveis.


- Siden jeg hele tiden fikk god coaching og ikke mist klare, tydelige delmål å jobbe etter gikk det veldig greit å gjennomføre prosjektet, sier hun.


- Inspiro ga meg "kokebok-oppskriften" på hvordan jeg skulle lage både webinar og online-kurs. Denne oppskriften fulgte jeg og det viste seg å fungere. Akkurat slik som Roy lovet i det første møtet.


Annabell forteller at nå som det første kurset har kommet i gang, har hun planer om å utvikle kursvirksomheten videre.


- Det blir selvfølgelig flere kurs, sier hun

- Jeg vil nå ut til så mange som mulig med dette som jeg brenner så stekt for - nemlig kommunikasjon i hjemmet. Kanskje jeg også skal spre budskapet ut over Norges grenser.


Hun avslutter med å fortelle at hun ikke gir sine anbefalinger lett, men siden Inspiro har levert langt over forventning er det en glede å gi sin anbefaling.


- Alle i teamet har fulgt opp og dialogen har vært gjennomført bra. Dette er mitt drømmeteam som jeg kommer til å jobbe med igjen på nye prosjekter, sier hun.


FAKTA FRA PROSJEKTET

Annabell fikk opplæring og hjelp fra Inspiro teamet

 • Online-kurs: Fredsarbeid i Heimen

 • Salgsstart: 20. mars 2016

 • Kursstart: 18. april 2016

 • Antall deltakere på webinar: 873

 • Antall salg: 69

 • Omsetning: 393 300

 • Kostnad til annonser: 19 077

 • ROI (Return on Investment): 20 ganger investeringen tilbake

Siden 2016 har Annabell kjørt mange kurs og mangedoblet omsetningen sin. Hennes hemmelighet til suksess er å søke hjelp og support fra eksperter og bruke sin energi på det hun er best på!


Intervjuet er gjort av Anne Bente Hauge på Inspiro Academy


Vil du ha profesjonell hjelp til å selge din kunnskap?

Ring oss på 400 01 512 eller klikk her for å booke din samtale!


360 visninger1 kommentar

1 comentário


Elsa Magdalena Ingilæ Haldorsen
Elsa Magdalena Ingilæ Haldorsen
18 de jan. de 2021

Jeg har problemer vet ikke hvor jeg skal begynne og hvordan jeg skal vinkle det hele eller er det noe i det hele tatt. Jeeg selv hoppet fra en trygg lærerjobb og begynte med turisme men hvordan formidle dette at det går an å bo i distriktet og likevel være oppegående.

Curtir
bottom of page