Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeSiri Joli

Benita har lykkes med sykurs på nettet!

Oppdatert: 12. sep. 2023

Benita Tornholms nettkurs: “Applikasjon og syglede” har åpnet en ny verden for syglade damer.

Benita forteller hvordan Suksess med Nettkurs har åpnet for nye muligheter og gitt mer tid til kunsten hun elsker.

Jeg har tidligere reist rundt i landet for å delta på opp til 25 utstillinger pr år, mens nå deltar jeg kun på 6-7 utstillinger, men opplever å ha samme grad av suksess. Det å være kursleder på nett lar seg enkelt kombinere med min kreative jobb!

Det hele startet når pandemien gjorde sitt inntog og planlagte utstillinger ble avlyst. Benita fikk da tips om Inspiro sitt nettkurs og etter å ha tenkt på det en stund valgte hun å melde seg på kurset “Suksess med nettkurs”.


Benita fikk hjelp til å lage nettkurs av Inspiro


Benita forteller at hun er trygg på faget sitt, men ikke spesielt teknisk av seg og så på det som den aller største utfordringen. Men gjennom Suksess med Nettkurs fulgte hun steg for steg metoden, gjennomgikk leksjonene flere ganger og brukte Mentorhjelpen flittig.


Jeg kan si med en gang at dette hadde jeg ikke klart på egenhånd, og jeg fikk hjelp hver gang jeg sto fast.

- Jeg må innrømme at jeg i begynnelsen av nettkurset var overveldet av all informasjonen i Suksess med nettkurs. Det var øyeblikk av frustrasjon og fortvilelse, men også glede! Jeg lærte at det faktisk var mulig for meg å lage mitt eget nettkurs! I Suksess med Nettkurs var alt beskrevet fra A til Å. Jeg har stilt mange spørsmål underveis, både til kursmentorene i Inspiro og til Simplero, og jeg har fått gode svar hver gang.


Moro å være kursleder på nett


Benita er selv utdannet lærer, men har jobbet som tekstilkunstner i over 30 år. Hun har mottatt mange priser for den kreative og unike kunsten sin og var selvsagt litt skeptisk til å dele hemmelighetene sine med andre eller om nettkursdeltakerne ville kopiere bildene hennes.


Det fant hun raskt en løsning på ved å ha tydelige retningslinjer på informasjonssidene sine og rettigheter i henhold til åndsverkloven. Da var den hindringen også borte, nå kunne hun starte med å dele sin kunnskap med andre!


Se mer av hennes vakre sy-kunst her: www.benitasbilder.com


- Jeg elsker å undervise igjen og det er veldig moro å være kursleder på nett. Gjennom kurset mitt, stimulerer jeg kursdeltakerne til å utvikle sin egen stil og egne bilder, sier Benita.


Benita har så langt lansert nettkurset sitt 4 ganger


Benita lanserte nylig sitt nettkurs for fjerde gang og er veldig optimistisk da hun opplever at mange av kursdeltakere kjenner henne og bildene hennes fra før ettersom hun har hatt så mange utstillinger.


I nettkurset hennes øker vanskelighetsgraden for hver modul. Hun har 3 ulike Facebookgrupper som følges opp og som gjør det enkelt å følge hver enkelt.


Kursdeltakerne legger ut bilder av det de har laget, og jeg gir oppmuntring og råd hver eneste gang noen legger ut et bilde. Det er en glede å se hva mine nettkurselever får til!

Til nå har hun hatt mer enn 1300 personer på gratiskurset sitt og antall betalende kursdeltagere på nettkurset stiger jevnt og trutt.


Benita måtte lære alt fra scratch


Hun hadde mange utfordringer underveis, både med å lage system på en ny Mac, alt som skulle læres og ikke minst å takle det tekniske.


- Jeg måtte lære alt fra scratch, sier hun.


- Min største utfordring var å lære meg alt det tekniske. Jeg må nevne at jeg er over 60 år, og jeg har aldri gått et datakurs. Men egen innsats og den gode veiledningen fra Inspiro og Suksess med Nettkurs gjorde at jeg ble tryggere etterhvert.


Lessons learned: - Det er spesielt en stor feil som jeg gjorde, og det er at jeg ikke fulgte opp mine 600 første gratiskursdeltakere på listen mitt. De skulle jo fått oppfølgingsmailer som forklart i Suksess med nettkurs. Dette glemte jeg, og der mistet jeg nok mange potensielle kunder.

Nettkurs har gitt Benita en fin ekstrainntekt


Benita er veldig fornøyd med tilværelsen og opplever at sesonger egner seg godt for hennes målgruppe hvor høsten er spesielt fin med flotte farger i naturen og gunstig for hobbyvirksomhet via nettet. Hun er nå i gang med å lage flere små nettkurs i tillegg til hovedkurslanseringene, noe som sørger for en fin ekstrainntekt.


Hvis du som leser dette blir inspirert av Benitas historie, så kan faktisk du også gjøre det samme. Klikk her for å lese mer om Suksess med nettkurs og hva det kan bety for deg!


Benitas beste råd til deg som ønsker å lage ditt eget nettkurs


Du må VILLE det veldig - for det er tidkrevende og mye å sette seg inn i. Men desto mer givende når man omsider får en aha-opplevelse!

Så jeg vil si:

  • IKKE GI OPP !

  • SPØR OM HJELP!

  • JOBB FOKUSERT


Vi i Inspiro ønsker Benita lykke til videre med den spennende nettkursreisen!

 

Drømmer du om å starte din egen nettkursbusiness, slik som Benita?


Da kan du booke en gratis samtale med oss og få veiledning på hvordan du kommer i gang.


I samtalen vil du få muligheten til å sparre med en kursrådgiver om din kursidé, få hjelp til å sette opp en plan for hvor du skal finne dine fremtidige kursdeltakere og en strategi for hvordan du skal få kjøpeklare fans.


Comments


bottom of page