Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeTeam Inspiro

Erfaring fra børsen i New York ble et fremgangsrikt nettkurs

Oppdatert: 12. sep. 2023

Det har nesten gått for bra for meg, er det første Carl Björkegren sier til meg når jeg ringer ham og spør hvordan det har gått med hans nettkursvirksomhet. Som kursmentor er det gøy å følge opp tidligere studenter som har gått vårt nettkurs Suksess med nettkurs.


- På ett år tjente jeg rundt 400 000 kroner på nettkurset mitt “Framgång på Börsen med Optioner”.


- Jeg kunne aldri drømme om at det skulle gå så bra. Nå har jeg så mange deltakere at utfordringen ligger i å fortsette å dele bra innhold til de som allerede går nettkurset mitt, og å finne en ny kursdato for alle som viser interesse for å bli med på neste kursrunde, forteller Carl.Carl investerer i aksjer og har jobbet i verdens største investeringsbanker og på børsen i New York. Med over tusen foredrag og seminarer har han blitt kjent i sin bransje og har også utdannet aksjemeglere, fondsforvaltere og børsentusiaster de siste 10 årene.


Når pandemien kom fikk alle som holder fysiske kurs og foredrag et reelt stopp i virksomhet sin - i Carls tilfelle var det omvendt.


- Da koronaen slo inn var jeg i startgropen med å lansere mitt første nettkurs. Timingen med å kunne selge kunnskapen min online som alternativ til live ble perfekt. I 2019 hadde jeg bygget opp en liste med e-postadresser og når våren 2020 kom hadde jeg kursstart for mitt første store nettkurs.


- Jeg fulgte Inspiros konsept til punkt og prikke, og våget å holde ytterligere to kursrunder i fjor. Det har vært utrolig stor interesse og det er veldig tilfredsstillende å ha mulighet til å fortsette å utdanne folk, men via en ny kanal som ikke krever min konstante tilstedeværelse, sier Carl.Carl kom i kontakt med Inspiro i 2017 når han deltok på et webinar med Roy Moss. Han husker godt den følelsen han fikk når han så mulighetene det å ta kunnskapen sin på nett kunne gi ham. Men det tok to år før han våget å lansere gratiskurset sitt for å bygge en e-postliste med hengivne fans.


Nå er e-postlisten hans oppe i flere tusen adresser og nervøsiteten har sluppet. I stedet flyter kreativiteten for kommende nettkursprosjekt:

Jeg har mange nye kursidéer, og nettkurs er nå en stor del av min virksomhet. Den metoden jeg lærte i Suksess med nettkurs kan jeg nå omsette til et hvilket som helst emne.

Jeg er takknemlig for at jeg valgte å ta nettkurs gjennom Inspiro og jeg hadde aldri kunnet gjøre det så bra på egenhånd. En av de største fordelene er at jeg lærte meg en metode for å selge på nett, og det er en av nøklene til hele fremgangen, sier Carl.


Her kan du ta gratiskurset til Carl: Lär dig handla med Optioner

Merk: Kurset er på svensk


Intervjuet er gjort av vår svenske kursmentor Lina Sandqvist.PS! Sitter du med en kurside og har mange spørsmål du gjerne skulle hatt svar på før du går videre med din idé?


Da kan du få en samtale med vår dyktige kursrådgiver, og booke en gratis rådgivningstime på telefon. Klikk her for mer informasjon og booking av tid!

159 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page