Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

“Jeg hadde ikke klart å få like gode resultater uten hjelpen fra Inspiro!”

Oppdatert: 11. sep. 2023

Dette sier Torill Fjæran-Granum, som allerede etter første lansering hadde 52 deltakere på nettkurset sitt. Etter mange år med mye reisingen i jobben bestemte hun seg for å ta virksomheten sin online og lage nettkurs. Hun ønsket seg mer frihet til å jobbe fra hvor hun ville, samtidig som hun kunne drive med det hun brenner for.

Torill Fjæran-Granum tok virksomheten sin online og laget nettkurs.

Torill er en etterspurt spesialpedagog og spesialist på autismespektertilstander og andre utviklingsforstyrrelser. Hun har jobbet i bransjen i over 30år, og har holdt flere foredrag og kurs over hele landet, samt i Sverige og Danmark.


- Så det jeg ønsket nå, var å utvide virksomheten min og vinkle den mer mot online-tjenester og lage nettkurs, sier hun.

- Jeg meldte meg derfor på Suksess med nettkurs og webinar, og har nå lansert mitt eget online kurs, om skoleangst hos elever som har utviklingsforstyrrelser.


Hun forteller at skoleangst og skolevegring er et «hett» tema innen hennes fagfelt, og at mange aviser og andre medier har fokus på dette for tiden og mange pårørende er bekymret.


Nettkurset som Torill har skapt er rettet mot både skoler og pårørende, og tar for seg hvordan tidlig oppdage tegn på skoleangst, hvordan unngå utvikling, og hva som kan gjøres for å hjelpe elever som ikke kommer seg på skolen, tilbake. Konseptet hun har laget er praktisk, hands-on veiledning og opplæring. Hun har bygget seg opp et godt rykte og blir ofte anbefalt av offentlige instanser, noe som både gir henne et kvalitetsstempel og som skaper tillit blant kundegruppen.


Nettkurs gir Torill friheten til å jobbe hvor hun vil


Nettkurs og webinar er hennes fall-back plan. Nå som hun nærmer seg pensjonsalder ønsker hun å roe ned på reisingen og heller nyte tiden mer.


- Jeg ønsker å trappe ned på all reisingen og legge om fokuset fra live-jobbing til online-jobbing, for å få mer tid til å nyte livet i Spania, der vi har hus. Samtidig som jeg fortsatt kan jobbe med det jeg liker å gjøre, men mer online og mindre “live”, sier Torill.


Allerede etter første lansering av nettkurset har hun tatt et stort skritt mot dette målet. Hun startet det første nettkurset i mars 2020, og med 52 påmeldte har det gitt henne omsetning på over 300 000 kroner på første runde av nettkurset.


Torill ville ikke klart å oppnå like gode resultater uten hjelpen fra Inspiro


Mens hun jobbet med å skape sitt eget nettkurs møtte hun på utfordringer både av teknisk art og hvordan hun skulle ta budskapet sitt fra foredragsversjon til et godt nettkurs.


- For eksempel det å ikke lage for lange videoer og kun ta med det viktigste, sier hun.

- Jeg er vant til fra live-kurs, å ha med masse eksempler fra egen jobbhverdag og å være personlig og «pratsom». Det passet ikke så godt inn her og det var noe jeg måtte jobbe litt med – det å klare å si det viktigste uten for mange bisetninger.


Uten den gode hjelpen hun fikk fra Inspiro Academy med å lage og selge nettkurset, tror ikke Torill hun ville ha oppnådd like gode resultater.- Hadde jeg jobbet på egen hånd ville jeg nok ikke ha klart å lage et like bra kurs og helt sikkert ikke tjent like mye, siden jeg sannsynligvis hadde satt en mye lavere pris. Og jeg hadde sikkert brukt mye lenger tid på å få lage kurset også.


Etter å at flere av hennes kursdeltakere har fullført kurset og tatt sertifiseringen hun tilbyr, har hun fått mange mange gode tilbakemeldinger på kurset. Nå gleder hun seg til å lansere kursrunde 2 om ikke lenge.


Har du lyst til å gjøre som Torill? Book en gratis samtale med en av våre kursrådgivere som kan hjelpe deg med å evaluere din kursidé og finne din strategi for å lykkes! Klikk her for å booke din samtale nå!

Torill fikk en bedre forståelse av markedsføring, og lærte å fokusere på kundens resultat


- På kurset Suksess med nettkurs lærte jeg en del om markedsføring som jeg ikke kunne fra før, kanskje særlig om at man skal fokusere på kundenes resultat av å ha tatt kurset - og selvfølgelig en masse tekniske ting, som jeg ikke kunne fra før, sier Torill.


For Torill var det godt å få hjelp både til strategien og det tekniske i kurset, og hun er godt fornøyd med kvaliteten på opplegget i Suksess med nettkurs


- Opplegget til Inspiro er av god kvalitet og innholdet i videoene blir forklart på en god og forståelig måte, forteller Torill.

- Jeg syns det er veldig bra support. Jeg har fått mye hjelp både med strategien og med det tekniske. Det hadde tatt meg mye lenger tid dersom jeg skulle funnet ut av alt dette på egen hånd.


Hun har hatt god nytte av hjelpen fra kursmentorene og fått gode tips i Facebook-gruppen også fra andre kursdeltakere underveis i kurset.


Torills tips til deg som vil starte ditt eget nettkurs


1) Henvend deg til en gruppe du allerede kjenner

Still deg selv spørsmål og tenk nøye gjennom hvem du henvender deg til. Gjør deg kjent med kundegruppen. Hva er de opptatt av? Hva pleier de å ønske seg og like? Hva kan du tilby som målgruppen din trenger?


2) Sett av tid å jobbe med ideene dine og selve strukturen på kurset ditt

Ikke gi opp hvis du ikke får det til med en gang - gi deg selv tid til å utvikle gode ideer. Bruk god tid på selve utarbeidelsen av kurset!


3) Følg rådene du får i kurset til Inspiro

Bare “Go for it! - og få hjelp!


Torill jobber nå med nye nettkurs


Torill forteller at hun har store planer og nok stoff til å utvikle mange, mange flere nettkurs i fremtiden. Nå jobber hun med å lage ferdig neste onlinekurs, om autisme og sanseopplevelser og har allerede litt over 3000 på gratiskurset for det nye kurset, samt ca. 2000 nye på skoleangstgratis-kurset.


Gratiskurs om skoleangst: https://spissonline.simplero.com/page/127832 Gratiskurs om sanseopplevelser: https://spissonline.simplero.com/page/149913 Vi ønsker henne masse lykke til videre!

Les mer om Torills nettkurs og virksomhet her: https://www.spiss.no


713 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page