Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeTeam Inspiro

Roar Bjerkeli har hatt stor suksess med spanskkurs på nett

Oppdatert: 12. sep. 2023Roar Bjerkeli startet på Suksess med nettkurs høsten 2019 og har hatt stor suksess med sine spanskkurs (SnakkSpansk 1 og SnakkSpansk 2). Her er hva han sier med egne ord om sin opplevelse av å være deltaker på Suksess med nettkurs:


"Jeg heter Roar Bjerkeli. Jeg har jobbet 10 år som spansklærer på videregående skole.

For ett og et halvt år siden lanserte jeg spanskkurset mitt SnakkSpansk 1 – et onlinekurs hvor kursdeltagerne tar moduler og leksjoner på kursportalen Simplero.


Jeg er nå i gang med min kursrunde nummer 9, og det har gått over all forventning.

Jeg kan bare si med en gang. Jeg hadde ikke klart dette uten Inspiro.


For selv om jeg er lærer og utdannet pedagog, så var det hele kursopplegget til Inspiro som gjorde at jeg kom i mål – og på den riktige måten.


Jeg er imponert over Inspiro-metoden, og hvordan de på en veldig pedagogisk måte lærer deg steg- for-steg hvordan du skal bygge opp ditt eget online-kurs – uansett hva du ønsker å lære bort.


Det er mye mer som skal på plass enn du tror. Selv om jeg har fagkunnskapen i spansk, så fikk jeg mange aha-opplevelser underveis. For du skal ikke bare lage et kurs, men du skal også markedsføre og selge det.


Du skal bygge opp en liste av potensielle kunder ved hjelp av et gratiskurs, du skal bygge selve kurset på en pedagogisk måte, du skal legge kurset ferdig i en kursportal, du skal kommunisere med målgruppen din på en systematisk metode, håndtere påmeldinger, betalinger og så videre. Alt dette lærer Inspiro deg.


Hadde det ikke vært for Inspiro – og deres meget gode og pedagogiske undervisningsvideoer og hjelpemateriell - så hadde jeg fortsatt sittet og klødd meg i hodet og lurt på hvordan jeg skulle ha fått lansert spansk-kurset mitt.


Og har jeg stått fast underveis, så har jeg fått svar i Mentorhjelpen til Inspiro.

Så hvis du vurderer å selge kunnskapen din Online, så ville jeg kontaktet Inspiro umiddelbart."


- Roar Bjerkeli, Spansklærer


 

Roar har gjort noe med idéene og planene sine, og har lykkes med å skape en ny inntekt for seg selv med sitt eget nettkurs. Alt startet med at Roar hadde en samtale med vår dyktige kursrådgiver Lars Furu om sine planer. Det ga ham det han trengte for å ta planene sine til neste steg.

Sitter du med tanker om å lage ditt eget nettkurs og skape en ny inntekt? Da kan du gjøre som Roar! Book en gratis rådgivningstime med Lars, og snakk med ham om din kursidé og muligheter for å lykkes.

1 751 visninger0 kommentarer

תגובות


bottom of page