Chat with us, powered by LiveChat
top of page
 • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

Veronicas har inspirert mer enn 30 000 mennesker med sine nettkurs de siste 5 årene!

Oppdatert: 12. sep. 2023

Veronica Lill Hetland er mental trener, pusteveileder, forfatter og kurs- og foredragsholder. Hun er også kjent som tanketreneren og mer enn 30 000 mennesker har de siste 5 årene deltatt på hennes gratiskurs.


Alt startet 30. november 2015, når Veronica valgte å bli kursdeltaker på Suksess med nettkurs hos Inspiro Academy. Hun ble med på den første kursrunden med Suksess med nettkurs og kan se tilbake på 5 fantastiske år med sin egen nettkursbusiness.Veronicas satsing på nettkurs startet med en feiltakelse


Veronica hadde aldri tenkt eller planlagt å lage nettkurs - hun ville hjelpe folk med 1-1 coaching. Slik ble det ikke!


- Jeg jobbet i attføringsbransjen på den tiden, og ønsket å starte for meg selv, sier Veronica.

- Selv om jeg fikk veldig gode tilbakemeldinger på den jobben jeg gjorde, opplevde jeg at systemet ikke passet for meg. Historier om hvordan det firmaet jeg jobbet for hadde hjulpet folk tilbake i jobb, ble førstesideoppslag i Stavanger Aftenblad, og bedriften jeg jobbet for fikk all æren for jobben.


Når mannen hennes leste avisopplaget, sa han til henne: “Hvor lenge skal andre få lov til å ta æren for den jobben du gjør?”


- Så jeg tok en avgjørelse og startet på et nettkurs for å komme i gang med min egen coachingvirksomhet, og oppdaget da at nettkurs var en mulighet for meg, sier Veronica.

- Men, planen min var egentlig aldri å lage nettkurs.


Veronica trodde hun ikke var teknisk nok til å lage nettkurs


Kort tid etter at hun hadde startet på kurset for å komme i gang med sin egen virksomhet, så hun en annonse fra Inspiro Academy om å lage nettkurs.


- Da var det gjort! Plutselig var jeg i gang med å lage mitt eget nettkurs, sier hun.

- Jeg hadde aldri vurdert å gjøre dette alene, men hos Inspiro var det trygt, og jeg fikk veldig klare og tydelige steg-for-steg oppgaver, og beskjed om hvor jeg skulle trykke på i de tekniske systemene for å få alt satt opp riktig. Det gikk derfor veldig bra!


Veronica forteller at hun er flink til å følge oppskrifter, så når Inspiro fortalte henne hva hun skulle gjøre, så gjorde hun det!


- Du trenger ikke være teknisk, sier hun.

- Det er så utrolig mange som tror at de ikke vil klare å skape et nettkurs fordi de ikke er tekniske, og det er helt feil tankesett. Jeg var selv helt overbevist om at jeg ikke var teknisk anlagt før jeg startet på nettkurs hos Inspiro. Det er jo mye som skal på plass, som jeg ikke trodde jeg ville klare. Men, på kurset lærte jeg alt jeg trengte for å mestre det. Jeg fikk oppskriften, og den var det bare å følge. Når jeg kan lære meg det tekniske og drive med nettkurs - så kan jeg klare alt. For jeg har som nevnt ikke vært spesielt teknisk anlagt, men har nå blitt overbevist om at jeg er mye mer teknisk enn jeg noensinne trodde var mulig.Over 30 000 mennesker har tatt gratiskurset til Veronica


Etter 5 år med eget nettkurs er det ingen tvil om at Veronica tok et godt valg den gangen i november 2015. 4. januar 2016 registrerte hun sitt eget firma, bare en måned etter hun startet på Suksess med nettkurs. Siden de fleste bedrifter ikke overlever 5 år, synes hun det er ekstra gøy å feire nettopp 5 år!


- 20. februar 2016 lanserte jeg gratiskurset og startet listebyggingen - og nå er det over 30 000 som har tatt dette kurset, sier hun.

- Jeg startet med et gratiskurs med 4 videoleksjoner, og det er fremdeles det samme gratiskurset som brukes i dag! Det funker fremdeles! Jeg har vurdert å oppgradere det, men funnet ut av at så lenge det fungerer, så er det ingen grunn til endring.Solgte over 400 kursplasser på en lansering!


Veronica forteller at når coronaen kom fikk hun utrolig mange henvendelser fra folk som ønsket hjelp.


- Jeg valgte derfor å lage et helt nytt tilbud, sier hun.

- Jeg fulgte Inspiros oppskrift og laget ikke kursinnhold på forhånd. Jeg laget først bare salgssiden og solgte over 400 kursplasser på kort tid! Det kurset jeg solgte var planlagt som et lite kurs, så da var det bare å levere!


Med så mange deltakere satte Veronica et større press på selv til å gjøre mer med kurset enn hun opprinnelig hadde tenkt. Det ble derfor en mye større produksjon enn planlagt, men hun fikk meget gode tilbakemeldinger på kurset.


- Dette kurset har jeg siden solgt i flere runder, og 1100 har deltatt de siste 8 måneder

sier hun.


Lanserte medlemstjeneste 1. april 2019


I april 2019 lanserte Veronica en ny medlemstjeneste hvor alle får tilgang til både kurs, verktøy m.m., slik at de kan plukke det de trenger når de trenger det. Der har hun både temasending og live Q&A en gang i uken, samt gjester på besøk.


Med alle prosjekter hun har på gang, er Veronica i dag travelt opptatt med businessen sin. Hun får mange forespørsler om 1-1 coaching, som hun som regel må takke nei til. Det krever utrolig mye ressurser å jobbe 1-1, - så hun prioriterer heller å hjelpe enda flere via nettkurs og medlemskap.


- Det gir meg mer energi og frihet når jeg jobber på nett, sier hun.


Livet har forandret seg mye etter at hun begynte med nettkurs


Veronica forteller at livet har forandret seg mye de siste årene, på flere måter enn hun hadde kunnet forutse når hun startet:

 • Jeg kan jobbe fra hvor jeg vil i verden.

 • Jeg er min egen sjef og det gir meg frihet under press, for sjefen gir ikke mye rom for pause.

 • Med 30 000 på listen, har jeg fått et stort publikum og mange muligheter har åpnet seg.

 • Jeg har reist mye rundt og opplever at folk kjenner meg igjen fordi de har sett meg på video et sted. Det å skulle bli gjenkjent på gata, var noe som var helt fjernt for meg for 5 år siden, og jeg syntes akkurat det er rart ennå.

 • Jeg har gitt ut bok, og folk har stått i kø for å få signert boken sin.

 • Jeg har lært meg selv å kjenne enda bedre.

- Hadde jeg ikke tatt sjansen på nettkurs, ville nok livet i dag vært veldig annerledes, sier hun.

- Jeg tror ikke jeg hadde hatt kapasitet til å jobbe 100 % om jeg hadde jobbet med 1-1 coaching, som var den opprinnelige planen. Da ville jeg nok vært utslitt. Nå jobber jeg i stedet mye mer enn 100 % fordi jeg liker jobben min. Frihet er en viktig verdi for meg - og nå kan jeg leve med den friheten nettkurs gir meg. Og justere arbeidsdagen min som jeg ønsker, selv om det betyr at jeg velger å jobbe mye.


Veronica har skrevet bok


Når vi snakket sammen var Veronica midt i utsendelsen av bøker. 2. opplag av boken hennes var straks utsolgt og de ble sendt ut i raskt tempo før julen. 3. opplag er i bestilling for å dekke etterspørselen.


- Jeg har bare 2 esker med bøker igjen, sier Veronica.

- Det er gøy å se at boken brukes både på Navkontorer, skoler, og PPT-tjenester.


Nytt nettkurs lanseres i 2021


Nå jobber Veronica med å lage et nytt nettkurs som skal lanseres i begynnelsen av 2021. Dette er et nettkurs innen stressmestring, med fokus på hvordan pusten fungerer sammen med kropp og hjerne. Hun jobber med mestringsverktøy som kan brukes ute i bedrifter, slik at hun kan kombinere det å jobbe direkte med folk, samtidig som hun driver den nettbaserte delen av virksomheten. Hun ønsker å ha en balanse mellom å være nettbasert og snakke med folk ansikt-ansikt.


Den største utfordringen Veronica har nå er at hun har for mye å gjøre. Hun vurderer derfor å sette vekk noe av den tekniske jobben. For selv om hun har klart seg bra på egen hånd i 5 år, er det ikke det tekniske hun liker best. Hun har bare lært seg det som er nødvendig for å drive businessen på nett.Veronicas tips til deg som lurer på om du skal lage nettkurs:

 • Tenk på hvor du vil være om ett år, eller fem år - og hvor vil du være hvis du fortsetter med det samme du gjør i dag?

 • Det er utrolig mange muligheter for deg på nett!

 • Det er bare å hoppe før du er klar. Du trenger ikke bekymre deg om hva du ikke kan, for går du kurset Suksess med nettkurs, vil du uansett lære alt du trenger. Du må bare ville det!


Veronicas tips for å komme i mål med drømmen om eget nettkurs:


 • Du må gjøre noe med det du lærer. Du må ikke bare sitte å se på kursvideoene uten å gjøre noe. Det er det du gjør, som gir deg resultater.

 • Du må våge å bruke penger for å markedsføre deg. Du må bruke penger, for å tjene penger.

 • Du må tenke at 80% er godt nok. “Time is money!” Du må våge å levere noe som ikke er perfekt. Diller du for mye med detaljer blir du aldri ferdig.

 • Spør om hjelp når noe stopper opp.

 • Tro på deg selv og det du holder på med. Det spiller ingen rolle om hele verden tror på det eller ikke tror på det! Det er hva du tror på som er viktig.

 • Selv om ting går litt galt og ikke helt som planlagt, må du jobbe videre. I stedet for å tenke at det ble feil, tenk på hva du lærte og juster kurset. Se nye veier og muligheter. Og spør om hjelp når du står fast.


Veronica har tatt flere av Inspiros kurs


I tillegg til å ha deltatt på Inspiros første utgave av Suksess med nettkurs, var Veronica også med på det første kurset om webinar “Suksess med webinar”, som startet i juni 2016. Hun var veldig fornøyd med begge kursene og fikk suksess med både sitt første nettkurs og sitt første webinar. Opp gjennom årene har hun anbefalt Inspiro for mange av sine venner og bekjente.


- Jeg var kjempefornøyd med kursene, sier hun.

- Det var veldig profesjonelt lagt opp, det ga trygghet for meg som deltaker og teamet har høy teknisk kompetanse. Jeg visste jeg fikk svar på de spørsmålene jeg fryktet selv.


Nå har Veronica meldt seg på Inspiros nye kurs som ble lansert i november 2020 - “Suksess med YouTube-annonsering”. Så neste steg for henne blir å få en ny annonsekanal på plass.


- Jeg elsker den måten Inspiro lærer på bort på, sier Veronica.

- De gjør det enkelt, og for de tekniske utfordringene følger jeg bare oppskriften - trykk der, trykk der, trykk der... I starten var det spesielt viktig.
Intervjuet er gjort av Anne Bente Hauge, Innholdssjef og kursmentor for Inspiro Academy

716 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page