Chat with us, powered by LiveChat
top of page

Prøv gratis i 14 dager

Suksess med nettkurs er Norges mest populære kurs i å lage nettkurs.

Opprett din gratis prøvekonto i dag.

Hva får du?

I din 14-dagers prøveperiode vil du få tilgang til første del av nettkurset som handler om å planlegge nettkurset ditt. Dette er den viktigste jobben du gjør for å sikre en vellykket kurslansering.

SMN-Boxshot-devices.png

Kartlegg kompetansen

Du er helt sikkert superflink på en hel masse ting. Her finner du ut hvilket potensiale du har til å lage nettkurs. 

Velg din kursidé

Når du har kartlagt kompetansen vil du finne ut hva konkret du skal lage kurs i. 

Lag din kursplan

En idé har ingen verdi uten gjennomføring. Etter å ha laget din kursplan er du klar for å lage kurset!

Kursets innhold

Suksess med nettkurs er delt inn i 5 hovedfaser. 

Du får tilgang til første fase gratis

Image by Kelly Sikkema

1

Planlegg for suksess (fri tilgang)

Vi starter med å lage en god plan for kurset ditt. Hva skal du lage kurs i og hvem skal du lage kurs for. Og du skal bli kjent med lanseringsmetoden som skal gi deg en best mulig sjanse til å både produsere kurset ditt og tjene penger på det.

Image by John Schnobrich

2

Gratiskurs og annonsering

En viktig del av lanseringsmetoden du lærer i kurset er å bygge en e-postliste med folk som er interessert i kurset ditt. Derfor vil du lære å lage et engasjerende gratiskurs som gir folk en smakebit på onlinekurset ditt og får dem til å ville melde seg på med en gang kurset ditt er ferdig. Dette kan gi deg en skikkelig økonomisk pangstart! Og alt dette gjøres på 100% automatikk. 

Image by Denise Jans

3

Lage nettkurset

Nå skal vi lage kurs. Du vil lære alt fra hvordan du strukturerer kurset til hvordan du bygger opp og spiller inn videoleksjoner. Og du lærer steg-for-steg hvordan du setter opp din kursportal. En annen viktig faktor her er at du lærer å lage kurset ditt med pedagogiske teknikker, nettopp for at dine kursdeltakere skal få størst mulig utbytte av kurset ditt og best mulig resultat.

Image by SpaceX

4

Lansere nettkurset

3...2...1... klar for lansering! I denne fasen har vi fokus på å selge kurset ditt. Det er nå det blir moro. Du skal lære hvordan du skriver en sekvens med e-poster som skal sendes til deltakerne som har tatt gratiskurset ditt. Og siden de nå allerede har fått en smakebit av deg så er veien kort til å kjøpe kurset. Det er nå du skal sikre deg penger på bok!

Image by You X Ventures

5

Starte nettkurset

Nå har du både laget onlinekurset ditt og forhåpentligvis solgt unna din første kursrunde. I denne siste fasen skal du lære hvordan du gir deltakerne tilgang til kursportalen og du skal få gode råd i hvordan du gjennomfører kurset ditt så det skal gå så smertefritt som mulig.

Det er en grunn til at Suksess med nettkurs er Norges mest populære nettkurs når det kommer til å lage nettkurs. Her får du nemlig en steg-for-steg metode som tar deg hele veien fra planlegging av kurset til lansering og penger på bok.

doodle-arrow-top-down.png

Klar for å starte?

Registrer deg under og finn ut hvorfor dette kurset er så populært.

Registrer deg gratis

Fyll inn feltene nedenfor.

MERK: Din tilgang stanses automatisk etter 14 dager og du blir IKKE fakturert. Du må gi beskjed til oss dersom du ønsker å bli student og fortsette på kurset. 

Hvem kan jeg snakke med hvis jeg har spørsmål?

Ring oss på tlf +47 40001512

eller

Book en samtale med en nettkurs-ekspert

Registrering
Academy-Logo-Ny-Hvit.png

Laget med ❤️av Inspiro Academy. Copyright 2020. HjemPersonvernpolicy.

bottom of page