Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

Anne ville lære å lage nettkurs av de beste og valgte derfor Inspiro.

Oppdatert: 12. sep. 2023

Anne Carlsen er utdannet personlig trener, mental trener og smertecoach. I 2022 lanserte hun sitt første kurs innen smertemestring slik at hun kan hjelpe folk som sliter med blant annet fibromyalgi til å få en bedre hverdag.


Anne Carlsen før og etter
Anne Carlsen før og etter

Nettkurs for å redusere kroniske smerter og øke livskvaliteten

Hennes spisskompetanse er innen moderne smerteforståelse, med fokus på hjernen og nervesystemets nevroplastisitet og hvordan dette påvirker kroniske smerter, utmattelse og andre negative responser fra hode og kropp. Anne har selv levd med store kroniske smerter og har gjennom sin kunnskap endret både sitt eget og andres liv gjennom sine treningsprogram, og nå med nettkurs.


Med dyp innsikt i denne problemstillingen, har Anne basert sitt virke på siste forskning innen smertekunnskap og holder seg jevnlig oppdatert på feltet.

- Jeg hjelper de som har gitt opp og ikke finner løsninger andre steder slik at de kan finne tilbake til en aktiv hverdag hvor smerter og utmattelse ikke lenger hindrer dem

- De som har hatt smerter lenge (gjerne flere 10-år), har ofte mistet livskvaliteten og har generelt liten grad av aktivitet ettersom smerten har blitt et hinder for å leve et aktivt liv. Ulike smerter krever ulike metoder, og jeg velger derfor å coache kursdeltakerne individuelt for å gi hver deltaker den oppfølgingen de trenger ut fra deres plager og behov.


Gjennom nettkurset sitt gir hun personlig oppfølging over tid og tilbyr den kunnskapen, hjelpen og verktøyene kursdeltakerne trenger for ta kontroll over og endre egne kroniske smerter, utmattelse og fibro plager som ødelegger for hverdagsaktiviteten og reduserer livskvaliteten.

- Jeg lærer mine kursdeltakere forskjellige teknikker og tankesett som fungerer slik at de selv kan påvirke og endre negative responser fra hode og kropp, sier Anne.

- Det er alt for mange som legger begrensninger på seg selv i hverdagen på grunn av kroniske smerter, men med både mental- og fysisk trening kan dette endres.


Anne solgte nettkurs for 275 000 etter sin første lansering

Anne har hatt fokus på å bygge kurset og kjørte noen testrunder før hun lanserte. Testrunden gikk flott, og etter første lansering solgte hun nettkurs for kr 275 000.


- Det er viktig for meg at mine kunder både er motiverte og klare til å gjøre jobben selv og er en person som ønsker en reell endring. De må tørre å gå ut av komfortsonen og være åpen for ny kunnskap, sier hun.


Kursdeltakerne må gjennom en online avklaringssamtale før de kan starte på kurset. Denne booket på nett, enten via hjemmesiden eller link på SoMe.

- Samtalen er for å finne ut om kurset, kunden og jeg er en god match og at kunden er motivert og klar for kurset. Dette fungerer veldig fint.


Med grundig planlegging og ved å følge flere av Inspiro sine kurs har hun funnet sin suksessformel.

Anne valgte å lage nettkurs for å kunne hjelpe flere


Veien til eget nettkurs startet allerede i 2016. Da begynte Anne å jobbe med fysiske kurs, innleid som PT-koordinator for et kommunalt foretak, men hun oppdaget at hun ikke var enig i hvordan opplegget var satt opp.


Hun mente at opplegget ikke ivaretok enkeltbrukerne, og valgte derfor å kjøre fysiske livekurs selv innen smertemestring for fibromyalgi og kroniske smerter. Metodene viser seg å hjelpe for alle typer kroniske smerter. Disse kursene begrenset nødvendigvis omfanget ettersom hun jobbet i små grupper med 4-5 personer av gangen.


- Etter noen år med fysiske kurs oppdaget jeg at jeg gjentok meg selv, sier hun

- Da begynte jeg å se meg om etter andre måter å kommunisere kunnskapen min på og søkte etter muligheter for å lage nettkurs, slik at jeg kunne hjelpe flere uten å bruke tid på å repetere meg selv på grunnleggende kunnskap i gruppemøter, men frigjøre tiden til bedre individuell oppfølging av hver enkelt kunde.

Da Anne søkte etter kunnskap om nettkurs, fant hun Inspiro.


Hun var fast bestemt på å lære av de beste, så hun gjorde grundige undersøkelser om hvem som stod bak konseptet hos Inspiro Academy. Når hun leste artikkelen i Dagens Næringsliv om Inspiros vei til å bli gasellebedrift basert på nettkurs, og historien til Annabell (en av Inspiros kunder), konkluderte hun med at Inspiro vet hva de holder på med.


-Jeg booket et møte med rådgiveren Lars hos Inspiro, og fikk gode råd og et godt tilbud på Suksess med nettkurs, sier hun.

-Så i 2020 startet jeg prosessen med å lage mitt eget kurs.


Det første året skjedde det mye samtidig, da jeg også tok videreutdannelse - så jeg fikk først alt på plass året etter. I 2021 var kurset klart til å bli testet.

Suksess med nettkurs er enkelt å følge!

Anne jobber godt og effektivt på egen hånd, og hun syntes det var enkelt å følge kurset til Inspiro.


- Jeg var pliktoppfyllende, skrev ut alle oppgavene og fulgte kursdelene slavisk, sier hun.

Ett steg av gangen mot målet
Motivasjon

- Det var mye arbeid, men jeg brukte tiden godt og forsto tidlig at det var dette som skulle til for å lykkes med min satsing. Jeg merket av det jeg mente var viktigst for meg, brukte kursmateriellet aktivt og jobbet lenge og godt med innholdet. Hele oppskriften var godt forklart, så det var bare å følge veiledningen jeg fikk i kurset.


Etter at Anne hadde fullført Suksess med nettkurs, ønsket hun å lære mer. Så hun har også fullført kurset Suksess med webinar og fikk salg på første forsøk med webinar!


- Alt arbeidet var verdt det!

For å virkelig fordype seg i metodene Inspiro bruker, valgte hun også å bli med på en mastermind med Inspiros grunnlegger, Roy Moss - hvor hun virkelig fikk større innsikt i det å drive sin egen kursbusiness.


Viktigheten av å lære seg alle stegene

Anne gikk grundig til verks da hun startet læringsprosessen. Hun lærte seg alt det tekniske ved å sette opp en portal, lage egen nettside og landingsside.


- Jeg føler en ekstra trygghet ved å kunne alt det juridiske om personvern, angrerett og slikt, som jeg lærte alt om på kurset, sier hun.


Hun føler også at hun har god kontroll over businessen sin og har fått alt hun trenger fra Inspiros kurs for å komme i gang og utvikle sitt nettkurskonsept videre.


- Det er ingen tvil om at uten Inspiro hadde jeg ikke kommet i mål. Du lærer så mye underveis som du ikke visste du kunne eller trengte. Hvis man ikke har erfaring aner man jo ikke hva man trenger å lære.

Inspiro gir mange gratis tips i bloggen sin, les om hvordan du også kan selge din kunnskap ved å hjelpe: Du er problemløser

Anne har flere planer for sine nettkurs

Siden starten har Anne bygget en liste på 3266 personer gjennom sitt gratiskurs. Dette har vært så vellykket at hun nå har laget e-bok av gratiskurset sitt.


Hun har også mange planer fremover og nå er det fullt fokus på vekst. Kurset er videreutviklet og nå rigget til å ta imot et større antall kunder og hun har også automatisert kurset for løpende påmelding.


I tillegg har hun planer om å lage enkeltstående webinarer og selge små kunnskapsmoduler til listen.


- Jeg har så mye å ta av, jo mer jeg jobber med det, jo flere muligheter ser jeg, sier Anne fornøyd


Inspiro hjalp Anne med å se mulighetene

På grunn av kurset har Anne lagt om jobbrutinen og jobber nå kun på nettet. Hun markedsfører seg over hele Norge i stedet for bare lokalt. Gjennom satsingen sin nasjonalt har hun blitt invitert som gjest til podcast for å snakke om feltet hun jobber med.


- Jeg har økt omsetningen min mer med å jobbe online enn når jeg jobbet 1-1. Og ennå har jeg ikke hatt fokus på salg, sier hun.


- Ved å jobbe online, har jeg effektivisert min virksomhet og har større inntekt med en kraftig reduksjon av kostnader. Fortjenesten er mye bedre nå enn da jeg jobbet fysisk 1-1!


Annes råd til andre som drømmer om eget nettkurs

“Gjør det! Du vet ikke om du lykkes før du har prøvd."

-Du finner fort ut av om det passer eller ikke, og du angrer alltid mer på det du ikke gjorde enn det du har gjort. Er ideen din god nok blir det bra. Det er ingen kvikk-fiks for å tjene penger, men en fantastisk mulighet for å dele kunnskapen du har og tjene penger på egen kunnskap.

  • Ta deg tid til å gjøre jobben

  • Tålmodighet og utholdenhet er viktig

  • Følg oppskriften du får i Suksess med nettkurs

Og her finner du kurset til Anne: https://www.friskerehverdag.com/


Vi i Inspiro er stolte og glade for alle våre kursdeltakere som etterhvert blir profesjonelle kursledere og vi ønsker Anne masse lykke til videre!

 

Brygger du på ditt eget nettkurs?

Det er utrolig mange som har gode idéer, la oss få høre om din, book en gratis samtale med vår rådgiver her.
259 visninger0 kommentarer

ความคิดเห็น


bottom of page