Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeTeam Inspiro

Fra startup til gasellebedrift!

Oppdatert: 12. sep. 2023

I dag kom den gledelige nyheten om at Inspiro Group AS har blitt utnevnt av Dagens Næringsliv som en gasellebedrift. Det vil si at vi har blitt definert som en rasktvoksende og lønnsom norsk bedrift. Vi er veldig stolte av å ha fått denne utmerkelsen, som det ligger mye hardt arbeid bak. Spesielt siden det kun er ca. 2% av norske bedrifter som hvert år oppfyller kriteriene for å bli en gasellebedrift.


En stor del av takken for suksessen går selvsagt til våre fantastiske kursdeltakere som har gjort at vi har fått til denne bragden. Uten den støtten vi har fått av dere og den jobben vi gjør sammen, hadde dette rett og slett ikke vært mulig. Videre er dette en seier for alle oss som driver med nettkurs i Norge og virkelig to streker under svaret om at nettkurs er en del av fremtidens moderne business og at de som tør å satse på seg selv og sin kunnskap kommer langt.


Inspiro ble startet i 2015 av Roy Moss, og siden har vi vokst til over 20 ansatte og omsetningen nærmer seg nå 30 millioner i året.


De siste 3 årene har vi hatt en omsetningsvekst på 813%!


Det er høyt, selv for en gasellebedrift. Det har vært mulig fordi vi har et team som er er enormt gode på digital markedsføring og salg, har høy kvalitet på det vi selger, jobber konstant med utvikling og fordi vi har systematisk reinvestert det vi har tjent inn i mer markedsføring som igjen har resultert i mer salg.Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret norske bedrifter utnevnt gasellebedrifter. En gasellebedrift må ha:

  • levert godkjente regnskaper.

  • minst doblet omsetningen over fire år.

  • omsetning på over en million kroner første år.

  • positivt samlet driftsresultat.

  • unngått negativ vekst.

  • vært aksjeselskap.

Vi i Inspiro skal jobbe videre med å levere nettkurs av høy kvalitet og skape vekst for både oss selv og våre samarbeidspartnere.


Ønsker du å vite mer om våre nettkurs? Book en gratis samtale her!


108 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page