Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

Hvordan lage og selge nettkurs - Stor guide!

Oppdatert: 11. sep. 2023

Vi har skrevet en e-bok som gir deg en stor guide om hvordan lage og selge nettkurs. Det siste året har vist oss viktigheten med å ha en digital tilstedeværelse og vi i Inspiro har opplevd en strøm av henvendelser fra gründere, foredragsholdere, coacher, konsulenter og folk som ønsker å digitalisere kunnskapen sin.


Derfor gir vi deg nå den store e-boken som steg for steg viser deg hva du må gjøre for å lage og selge ditt eget nettkurs.
Etter å ha lest denne boken og gjort de oppgavene du får i boken, vil du vite hvordan du skal gå fram for å lage et online-kurs som kan frigjøre tiden din og sørge for at du når ut til akkurat de du vil nå ut til i hele Norge ̶ fra din egen stue! Det vil gi deg frihet til å jobbe når og hvor du vil og et helt nytt liv.


Så, enten du er coach, konsulent, frilanser, er god på å strikke eller bare ønsker å digitalisere din kunnskap og lurer på hvor du skal starte, så gir denne boken deg mange svar.


Vi har tatt all kunnskapen vi har lært siden oppstarten i 2015 og resultatet er en e-bok på 72 sider med 8 steg for å lage og selge et nettkurs. Boken er selvsagt helt gratis, og du kan laste den ned her!


Boken inneholder blant annet 8 viktige tema om å lage og selge nettkurs:


  1. Hva skal til for at DU kan holde et online-kurs?

  2. Hva kan DU lage nettkurs i? Mulighetene dine er større enn du tror!

  3. Slik planlegger du nettkurset ditt og får strukturert kunnskapen din.

  4. Slik lager du engasjerende og pedagogisk gode kursleksjoner spesielt beregnet for nettkurs.

  5. Valg av software og kursplattform for ditt nettkurs (inkludert anbefaling for deg som er ikke-teknisk).

  6. Slik selger du online-kurset ditt og får rask vekst, og du lærer hvordan du lager et salgssystem som selger for deg mens du sover.

  7. Slik hjelper du dine kursdeltakere til suksess. Mine beste råd til hvordan du gjennomfører kurset ditt.

  8. Inspiro Metoden - er en prosjektbasert metode som steg for steg hjelper deg å skape og selge ditt eget nettkurs.


Din framtid med eget nettkurs starter nå!


Når du har lastet ned e-boken anbefaler jeg deg å finne fram penn og papir, slik at du kan notere dine idéer og tanker når du leser boken. Du vil få oppgaver underveis, og alle oppgavene vil ta deg et skritt nærmere drømmen om ditt eget nettkurs.


Dette er altså ikke en bok du leser for å bli ferdig. Dette er en bok du jobber med for å nå drømmen din om et eget nettkurs. Boken er en guide for å lage og selge nettkurs og gir deg et godt grunnlag for å lykkes.


Men, det er du som må gjøre jobben og den viktigste egenskapen du skal bruke nå er din gjennomføringskraft. Det holder ikke å laste ned e-boken, du må også gjøre jobben. Da handler det om å ha fokus på målet hele veien og ta de riktige valgene underveis. Valgene som tar deg i riktig retning, mot målet!Har du noen spørsmål om nettkurs?


Send oss gjerne en epost om du lurer på noe eller om du ønsker å diskutere din kursidé med oss. Skriv gjerne "Hvordan lage og selge nettkurs" i tittelen på eposten.


Send eposten til team(alfakrøll)inspiro.no eller book en gratis samtale med vår rådgiver her!

Kos deg med e-boken om hvordan du lager og selger nettkurs og gi oss gjerne en tilbakemelding. Vi gleder oss til å høre fra deg.

456 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page