top of page
  • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

Linda fikk mindre reising i jobben med nettkurs

Oppdatert: 11. sep. 2023

Linda Cecilie Furulund har siden 2001 jobbet aktivt med å hjelpe kunstnere med å finne nye inntektsmuligheter. I 2018 bestemte hun seg for å ta i bruk de digitale kanalene til å hjelpe andre kunstnere med sin ekspertise, og valgte å starte prosessen med å lage et nettkurs. Lindas mål med nettkurs var å kunne begrense reising i jobben. Hun ønsket å få drømmekundene til å bli med på den nettbaserte delen av bedriften.
Linda meldte seg på kurset Suksess med nettkurs, for å få hjelp fra Inspiro Academy.


- Kurset ga meg verktøyene jeg trengte for å kunne ta steget for å digitalisere kunnskapen min og gjøre en del av min bedrift nettbasert, sier hun.


- Hadde jeg ikke fått hjelp og oppskriften fra Inspiro Academy, ville jeg i dag ikke hatt noen nettbasert del av bedriften min. Det å starte opp på nett hadde da vært for overveldende. Kombinasjonen av det rent tekniske og innholdsmessige – steg for steg, til det som går mer på motivasjon var fint fordelt. For meg er dette et komplett kurs, du får alt i en pakke.


Linda oppdaget blant annet at det ikke var så vanskelig å lage video – at det ikke måtte være gjennomdesignet og striglet for å skape troverdighet og engasjement.


- Jeg synes kurset “Suksess med nettkurs” er fint bygget opp og den pedagogiske oppbyggingen er god. Kurset er innholdsrikt og jeg kunne lett manøvrere for å ta de modulene og leksjonene jeg trengte til en hver tid, sier hun.


- Dette er ABC for de som ønsker å drive sin bedrift på nett. Jeg kan virkelig anbefale Inspiro.


Før Linda valgte å lage sitt eget nettkurs, hadde hun erfart at det var et stort behov for mer kunnskap om inntekts- og søknadsmuligheter innenfor det kunstneriske/kreative feltet. Hennes spisskompetanse og erfaring med å hente inn ulike typer penger til ulike typer kunst/kulturvirksomheter er det ikke mange som har.


Dette har derfor resultert i at hun nå er klar til å lansere sitt tredje nettkurs. Hun har utviklet et nytt konsept som hun kaller Søknadsjubel. Konseptet består av et 6 ukers utviklingsprogram tilpasset de som ønsker å få et godt overblikk over inntektsmuligheter innenfor kunst/kulturfeltet samt en påfølgende medlemsklubb og mentorprogram over 6 måneder.


- Søknadsjubel er en del av et kunstgjødselkonsept som utvikles kontinuerlig og jeg har en plan for de neste tre årene der den nettbaserte delen av min bedrift skal bli mer og mer fremtredende, sier Linda.


- Planen er at denne i løpet av 2020 skal utgjøre 20% av min bedrifts omsetning, i 2021 40% og i 2022 60%.


På det første kurset hun lanserte tidlig i 2019 hadde Linda 18 deltakere, men hun oppdaget underveis at hun ønsket å ha en tettere oppfølging av deltakerne. Hun lanserte derfor senere i 2019 et nytt online program, hvor hun kun tok inn 8 deltakere. Dette fungerte perfekt for hennes konsept.


- Jeg ønsker å jobber tettere med folk og det er da viktig å jobbe med mindre grupper, så framover vil jeg sette en maksgrense på 10 deltakere pr. program, sier hun.


- Våren 2020 er det lansering av mitt Søknadsjubelprogram igjen – da for kull nr. 3 og jeg har planer om ytterligere 2 lanseringer i 2020.


Lindas tips til deg som er i startgropen for å lage nettkurs.


  1. Ha tro på deg selv og våg å gå utenfor komfortsonen din.

  2. Kom deg forbi utfordringene, få hjelp av de som kan dette.

  3. Ha en langsiktig plan for å bygge opp nettdelen av bedriften din.

  4. Planlegg godt lanseringer og hold deg til planen.

  5. Hold det du lover.


Vil du vite mer om Linda? Ta en titt på nettsiden hennes:


Vurderer du å ta businessen din online?

Våre kursrådgivere kan hjelpe deg! Klikk her og book en gratis samtale i dag!

435 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page