Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeTeam Inspiro

Min største drøm er å kunne jobbe med nettkurs når jeg blir pensjonist!

Oppdatert: 12. sep. 2023

Agneta Johansson startet på den svenske versjonen av Suksess med nettkurs i februar 2021, og allerede i juli solgte hun sitt første nettkurs “Tove med ull” med 22 betalende kursdeltakere.


Til daglig jobber Agneta som leder i en teknologibedrift, og for å å balansere dette med sin kreative side, har hun valgt å jobbe med nettkurs på fritiden.


- Om noen år når jeg blir pensjonist, håper jeg at jeg kan leve av å lage nye nettkurs og opprettholde de jeg allerede har laget, sier Agneta med stor entusiasme.


Agneta vil dele sin kunnskap på nett


Agnetas stor lidenskap er kreativt håndarbeid og hun har laget flere kurs om dette. Hun brenner for å lære folk å være kreative og skape ting med hendene. Før hun startet på Suksess med nettkurs kunne hun ikke engang forestille seg at det var mulig å holde nettkurs for henne, da de fleste kreative kurs vanligvis holdes fysisk.


- Å lage ting er en godbit for sjelen, sier Agneta.

- Jeg begynte med dekorativ maling i 2005, og da åpnet også interessen min for håndarbeid seg opp. Siden den gang har jeg tatt mange kurs for å lære, og nå er det min tur til å lære ut disse teknikkene til andre.


Siden pandemien startet og Agneta oppdaget at nettkurs faktisk var en mulighet for henne, ble det et enkelt valg å dele sin kunnskap på nett.


Ved hjelp av Inspiro metoden laget Agneta sitt første nettkurs


Da Agenta startet sin nettkursreise med Inspiro, tenkte hun at det tekniske ville være det mest utfordrende. Men hun skjønte fort at det var hennes tålmodighet som var hennes største utfordring. Det kunne ikke gå fort nok!


Når jeg spør Agneta hva hun tror grunnen til at hun har lykkes er, svarer hun:


- Takket være Inspiro metoden og hjelp fra mentorene! Uten det hadde jeg ikke hatt et nettkurs i dag, sier Agneta.


Jeg har fulgt Inspiro metoden til punkt og prikke, og jeg kan signere på at det fungerer 100%.

Agenta fikk over 1000 e-postadresser når hun delte sitt første gratiskurs. Listen hun har bygget jobber hun aktivt med ved å dele både gratis kunnskap og interessante tilbud til. Første lansering ga henne 22 betalende kursdeltakere.


Mange tar ikke steget til å kjøpe nettkurset ved første lansering. De vil gjerne bli bedre kjent med kurslederen først og kjøper så kurs senere, og e-postlisten er et godt virkemiddel for nettopp dette.


Agentas 5 beste tips for deg som er i startfasen og ønsker å starte ditt eget nettkurs


  1. Følg Inspiro metoden! Den funker!

  2. Vær tålmodig og ikke hopp over noen leksjoner. Da er det lett å miste fokus og fart. Våg å spørre kursmentorene når du står fast. De er veldig kunnskapsrike og hjelpsomme.

  3. Gi ut godt materiale. Og ikke stress!

  4. Lytt til målgruppen din og definer målgruppen din. What’s in it for me? Hvem er din idealkunde?Agenta har lært mer i Suksess med nettkurs enn bare å lage nettkurs


Når jeg spør Agenta om hun har lært noe hun kan ha nytte av i resten av livet ler hun og svarer:


- Ja, det kan du si.


- Nå forstår jeg hva en landingsside er og andre uttrykk i nettverden, som jeg ikke hadde peiling på før, sier Agneta.


Hun har også lært å lage fine bilder, som hun nå drar nytte av i sin andre jobb.


- I tillegg har jeg hatt muligheten til å dele min kunnskap på nett i et studie i nærheten av Blekinge i Sverige.Det er både morsomt og helt utrolig hvilke dører som åpner seg som jeg ikke kunne tenke meg før jeg begynte på Suksess med nettkurs, sier Agneta.

Vil du lære å tove i ull? >> Klikk her for å ta Agnetas gratiskurs.


(Merk: Kurset er på svensk)
Comments


bottom of page