Chat with us, powered by LiveChat
top of page
  • Forfatterens bildeAnne Bente Hauge

Din kunnskap er verdifull for andre

Oppdatert: 12. sep. 2023

Din kunnskap er gull verdt for deg, og din kunnskap er har stor verdi for andre som ønsker å lære det du kan!


"Kunnskap er makt" sa en vis mann på 1600-tallet


Du har sikkert hørt om uttrykket “Kunnskap er makt” ? Allerede på 1600 tallet hevdet den britiske filosofen Francis Bacon dette. I dagen samfunn er kunnskap kanskje enda viktigere for både enkeltmennesket og samfunnet.


Jo mer vi kan, jo bedre kan vi utvikle oss selv og skape det livet vi ønsker oss. Og ikke minst, vi kan påvirke folk rundt oss til et bedre liv. Jo mer vi lærer, jo mer blir vi i stand til å utrette både for oss selv og andre.


Etter snart 2 år med covid 19 har digitalisering av kunnskap fått en boost. Folk som tidligere verken likte eller ønsket å jobbe online, har funnet nye muligheter på nett.


Terskelen for å skape en nettbasert business har aldri vært lavere, og det er en mulighet du kan utnytte for å spre din kunnskap.Din kunnskap er verdifull for andre!


Du kan noe som andre ikke kan. Enten det er å designe kreative strikkemønster, lage modelljernbaner, lage HMS håndbøker, kalkulere med Excel eller få hunder til å sitte stille.


Alle kan vi noe som andre ikke kan. Alle har vi egenskaper som gjør at vi er litt flinkere til noe enn mange andre. Eller kanskje du har brukt store deler av livet ditt på å lære deg noe som du kan dele med andre.


Mitt spørsmål til deg er derfor: Hva kan du som mange andre kan ha glede av?


Din kunnskap er verdifull for deg selv


Den kunnskapen du har som er mest verdifull for deg, er ofte noe du brenner mye for. Noe som engasjerer deg og du selv har stor glede av. Gleden og entusiasmen din vil smitte av på andre som ønsker å lære mer om ditt favorittema, og det vil bety at folk også er villige til å betale for å lære av nettopp deg!


Det du brenner mest for kan være en hobby du koser deg med, en stor interesse du har for et tema, arbeidsoppgaver på jobben som tar deg rett inn i flytsonen, eller noe som du ofte får skryt for.


Uansett hva du kan, som gir deg masse glede - kan du spre denne gleden til andre. Du kan da få betalt på to måter: Gleden over å jobbe med noe du brenner for og vissheten om at du hjelper andre, og ikke minst en inntekt som kan gi deg mer frihet.


Så tenk om du også kan tjene penger og skape en inntekt basert på det du brenner for? Du trenger ikke å satse 100% på nettkurs. Inntekt fra nettkurs kan være en ekstra inntekt som kommer godt med i hverdagen, eller du kan skape en business og gå over til å være nettkursgründer på full tid.


Hva ønsker du å oppnå for deg selv med et nettkurs?


Med dagens digitale muligheter har det aldri vært enklere å kunne jobbe og tjene penger på din kunnskap (som kanskje også er din store lidenskap). Et nettkurs kan gi deg muligheter i dag, som for bare et 10-år siden var helt utenkelig.


Hva skal til for å komme i gang med nettkurs?


Fordelen med å lage nettkurs er at det ikke krever alt for store ressurser i form av store investeringer for å komme i gang. Du trenger ikke å leie lokale, du trenger ikke å kjøpe inn varelager, du trenger ikke å bruke masse tid og penger på å skape mange ubrukelige prototyper!

  • Du må ha din egen kunnskap, som du ønsker å dele med andre

  • Du må har ønske og vilje til å lage kurset (men når du skal jobbe med det du liker aller best, så er det kanskje verdt å bruke tiden sin på?)

  • Du må ha en god strategi for å bygge opp kurset og for å selge kurset.

  • Du må ha gode systemer for å lage og dele ditt digitale undervisningsopplegg.

Nettkurs er faktisk den beste og enkleste businessidéen du kan jobbe med, som du kan se resultater fra etter alt fra 4-6 måneder.


Jepp, på under 6 måneder kan skape din egen virksomhet som gir deg en god ekstra inntekt.


Er du klar for å lage nettkurs og dele din kunnskap?


Har du lyst til å skape noe for deg selv det neste året, som gjør at du kan jobbe med det du brenner for samtidig som du hjelper andre og tjener penger?


Mange har gjort det før deg, så det er selvfølgelig også mulig for deg.


Dette er bare noen av de vi har hjulpet med å skape sin egen nettbaserte business. Vi har intervjuet flere av dem, og du kan lese alle de fantastiske historiene her!


Lær å lage nettkurs av noen som har gjort det mange ganger før!


Vi i Inspiro Academy oppdaget magien med nettkurs allerede i 2013, når Roy som er gründeren av Inspiro hjalp sin samboer med å lansere kurset Bli magasinjournalist. 8 år senere har Roy sammen med oss i Team Inspiro hjulpet tusenvis av folk med å digitalisere kunnskapen sin.


Vi har selv laget og lansert en rekke kurs, og vet hva som skal til for å lykkes. Noen av kursene som har hjulpet mange er :

  • Suksess med nettkurs

  • Suksess med webinar

  • Suksess med YouTube annonsering

  • Suksess med nettbutikk


Så hvis du lurer på om du har det som skal til for å lykkes, og vil vite hvordan vi kan hjelpe deg i mål, da kan du booke en samtale med vår kursrådgiver Lars, som daglig coacher folk som ønsker å starte sin egen nettbaserte business.


Kanskje vi ses på innsiden av kurset?
96 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page